|

Manisa'da trafik kazası: 8 yaralı

Manisa haberleri: Manisa'da yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yeni Şafak
11:40 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:43 - 13/12/2017 Çarşamba
IHA
Manisa'da meydana gelen trafik kazası sonucunda 8 kişi yaralandı.
Manisa'da meydana gelen trafik kazası sonucunda 8 kişi yaralandı.
Manisa haberleri: Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde etkili olan sis kazaya neden oldu. Kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardaki 8 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah 08.30 sıralarında Kırkağaç Yeni Kavun Kavşağında Soma istikametinden Akhisar yönüne gitmekte olan F.S. idaresindeki 64 FP 561 plakalı otomobille, Kırkağaç merkezden çevre yoluna çıkmakta olan Y.Ç. idaresindeki 48 AAR 68 plakalı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Yoğun sisin sebep olduğu kazada 64 FP 561 plakalı araçta bulunan şoför F.S., A.S. ve T.D. ile 48 AAR 68 plakalı otomobilde bulunan şoför Y.Ç, M.Ç., H.Ç., E.Ç. ve N.Ç. yaralandı.

Yaralılar ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırılırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç İtfaiye Amirliği ekipleri de kaza yerinde görev aldı. Yaralılardan A.S.’nin durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, kaza nedeniyle yol yaklaşık yarım saat trafiğe kapandı. Araçların çekici tarafından kaldırmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı.
#Manisa
#Trafik kazası
#Kırkağaç
6 yıl önce
default-profile-img