|

Manisaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Manisasor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Beşiktaş rövanş maçında deplasmanda GrandMedical Manisaspor'a konuk olacak. Siyah-beyazlılar ilk maçta alınan 9-0'lık galibiyetin ardından deplasmandan da galip ayrılmak istiyor. İşte maçtan tüm detaylar.

Yeni Şafak
23:07 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:20 - 11/12/2017 Pazartesi
Diğer
​Manisaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?
​Manisaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Granmedical Manisaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenebilecek? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Manisaspor'a konuk olacak. Saat 21.00'da başlayacak mücadele A2TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. İşte maç öncesindeki son gelişmeler.

Beşiktaş, kupada Manisa deplasmanında

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında yarın Grandmedical Manisaspor'a konuk olacak. Siyah-beyazlı takım, Grandmedical Manisaspor ile saat 21.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, İstanbul'daki ilk karşılaşmada rakibini 9-0 gibi tarihi bir skorla yendi.

Siyah beyazlı ekip, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasıyla 7 günde 3. deplasman maçını oynayacak. 6 Aralık'ta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e konuk olan ve rakibini 2-1 mağlup eden Beşiktaş, dün Kayserispor ile Süper Lig mücadelesine çıktı. Ligde rakibiyle 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, bu periyottaki üçüncü deplasmanında Grandmedical Manisaspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ta cezası biten Caner Erkin de yarınki karşılaşmada forma giyebilecek. Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçta hem sarı kart cezalısı durumuna düşen hem de hakeme yönelik sözlerinden dolayı 6 maç men cezası alan tecrübeli oyuncu, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde oynayabilecek.

Son 1 haftada yoğun bir tempo içine giren siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı Güneş'in, yarınki karşılaşmada yedek ağırlıklı kadroya görev vermesi bekleniyor.

#Grandmedical Manisaspor
#Beşiktaş
#Ziraat Türkiye Kupası
#maç hangi kanalda
6 yıl önce
default-profile-img