|

Mauricio Isla Fenerbahçe’ye geliyor! Fenerbahçe transfer haberleri

Mauricio Isla Fenerbahçe ile anlaştı. Son senelerde istediği performansı bir türlü yakalayamayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına hızlı giriyor. 17 yaşındaki genç yeteneğin transferin ardından Mauricio Isla ile de anlaşma sağlandı. Peki Mauricio Isla kimdir?

Yeni Şafak
09:48 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:54 - 17/07/2017 Pazartesi
Diğer
Mauricio Isla kimdir?
Mauricio Isla kimdir?

Mauricio Isla kimdir? Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında ihtiyaç duyulan bölgelere takviyeleri gerçekleştiriliyor. Dün transfer edilen Elif Elmas’ın ardından şimdi de Şilili sağ bek Mauricio Isla ile anlaşma sağlandı. Taraftarlar ise Mauricio Isla’nın nasıl bir oyuncu olduğunu merak ediyor. İşte karşınızda Mauricio Isla…

Şili'li sağ bek Mauricio Isla ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı aktarılırken İtalyan gazeteci Di Marzio, oyuncunun Sali günü İstanbul'a geleceğini açıkladı. Cagliari forması giyen 29 yaşındaki oyuncu daha önce Juventus forması da giymişti

Kulübüyle 2019'a kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu, Juventus'ta oynadığı dönemde sükse yaptı. Isla'nin Fenerbahçe'ye gitmek için sözleşmesini fesh ettiği ifade edildi.

İtalya Serie A'da 191 maç oynayan Güney Amerikalı, 7 gol atıp 29 asist yaptı. Isla sadece bir kez çift sarıdan kırmızı kart gördü.. Juventus'ta beklediği şansı bulamayan Isla Cagliari'de formasını geri kazandı ve geçtiğimiz sezon 35 maçta forma giydi.

Mauricio Isla kimdir?
Mauricio Isla
, Şilili millî futbolcudur. Serie A ekiplerinden Juventus'da forma giymektedir. Vikipedi

Doğum tarihi: 12 Haziran 1988 (29 yaşında), Buin, Chile, Şili

Boy: 1,76 m

Kilo: 75 kg

Maaş: 1,4 milyon EUR (2012)

Ebeveynler: María Isla

Şu andaki takımları: Şili Millî Futbol Takımı (#4 / Defans, Orta saha), Cagliari Calcio (#3 / Orta saha)

Transfer geçmişi

#Fenerbahçe
#Transfer
#Mauricio Isla
7 yıl önce