|

Galaxy S8 çalışırken görüntülendi

Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve S8 Plus yayınlanan videoda çalışır vaziyette göründü. Daha öncesinde sızan görsellerle birebir aynı görünen cihazın tasarımı, bu video ile kesinleşmeye başladı. Çerçevesiz bir ekranla gelmesi beklenen telefonun klavye ve tuşlarının nasıl yer alacağı da videoda açıkça görünüyor.

Yeni Şafak
10:09 - 28/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus sızan video ile görüntülendi.
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus sızan video ile görüntülendi.

Dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından olan MWC 2017'de dünya devleri yeni nesil teknolojilerini bir bir tanıtırken, Samsung cephesinde çalışmalar hala devam ediyor. 29 Mart'ta tanıtılacak olan Samsung'un Galaxy S8 ve S8 Plus modelinin tanıtım öncesi birçok görselini ve özelliklerini sızıntı bilgiler doğrultusunda sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Galaxy S8'in çalışır vaziyette videosu sızdırıldı.



Bildiğiniz gibi teknoloji devinin yeni telefonu Galaxy S8 bu dönem S8 ve S8 Plus adında iki model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 5.7 ve 6.2 inç ekran boyutlarına sahip olacak bu iki model, Çinli Weibo tarafından yayınlanan videoda yan yana görüntülendi. Söz konusu video ile cihaz ilk defa çalışır şekilde görüntülendi. Ayrıca yayınlanan video, bu zamana kadarki sızıntı görselleri doğrular nitelik olduğunu söyleyelim.



Sızdırılan videoya bakıldığında teknoloji devinin yeni cihazı Galaxy S8 ve S8 Plus'ın çerçevesiz bir ekrana sahip olduğu görünüyor ve her iki cihazın arka tarafında parmak izi okuyucusu olduğu belli oluyor. Cihazın ön tarafında muhtemelen Note 7'de kullanıcıları tarafından oldukça ilgi gören iris tarayıcı yer alıyor.



Cihaz akıllı kılıf içerisinde yer aldığı için yanları ve arkasın da yer alan detaylar ne yazık ki görünmüyor. Galaxy S8 hakkında sızan görsellerin söz konusu video ile uyum içinde olması cihazın tasarımının böyle olacağı adeta onaylıyor. Ayrıca video da klavye ve tuşların nasıl bir hal alacağı açıkça görünürken telefonun iki farklı ekran boyutu ile çıkacağı da gözler önüne seriliyor.




#Samsung
#Galaxy S8
#Plus
7 yıl önce