|

Instagram canlı yayına geçti

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a canlı yayın özelliği geldi. Böylelikle kullanıcılar hikayeler özelliği altında takipçilerine canlı yayın yapabilecek. Şimdilik ABD'de başlayan canlı yayın özelliğinin, saatler içinde Türkiye için de kullanıma sunulması bekleniyor.

Yeni Şafak
15:54 - 13/12/2016 الثلاثاء
Yeni Şafak

Facebook'un, bünyesindeki sosyal medya organlarına bir bir rakiplerinin özelliklerini getirdiğini biliyoruz. Instagram için Snapchat'ten hikaye özelliğini aşıran Facebook, WhatsApp'a da düzenlenebilir fotoğraf özelliği getirmişti. Facebook'un hikayeler özelliğini Messenger Day adı altında Messenger uygulamasına da ekleyeceği ifade ediliyor.






Facebook, Periscope'tan aşırdığı canlı yayın özelliğini geride bıraktığımız aylarda yayınlamıştı. Yine Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram'ın da canlı yayın özelliğine geçeceği uzun süredir konuşuluyor. İşte merakla beklenen gelişme sonunda yaşandı ve Instagram canlı yayına geçti.



Şimdilik ABD'de yaşayan Instagram kullanıcılarının hikayeler kısmından canlı yayın yapabildiği ifade ediliyor. Ülkemizde henüz canlı yayın özelliği kullanılamıyor fakat saatler içinde bu özelliğin Türkiye için de aktif edilmesi bekleniyor.



Instagram'daki canlı yayın özelliğinin, Facebook ve Periscope'takinin aksine sonradan izlenemediği biliniyor. Yani canlı yayını takip edebiliyorsunuz fakat sonradan izleyemiyorsunuz.







#Instagram
#Facebook
#Canlı Yayın
٪d سنوات قبل