|

Türk Telekom'da mobil internet çöktü

Türk Telekom hat kullanıcıları mobil internete erişimde sorun yaşıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Türk Telekom kullanıcıları yaklaşık 2 saattir mobil internete erişemediğini ve sorunun hala devam ettiğini ifade ediyor.

Yeni Şafak
11:44 - 20/01/2017 الجمعة
Güncelleme: 12:10 - 20/01/2017 الجمعة
Yeni Şafak

Türkiye çapında Türk Telekom kullanıcıları mobil internete erişimde sıkıntı yaşıyor. Akıllı telefonlarından ve tabletlerinden mobil veri ile internete erişmek isteyenler bağlantı sağlayamıyor. Twitter üzerinden yapılan yorumlarda, sorunun Türkiye çapında yaşandığı göze çarpıyor. Türk Telekom kullanıcıları, saatlerdir mobil veri ile internete erişemediğinden yakınıyor.



İnternet erişiminde genel bir sıkıntı yaşandığı biliniyor fakat sorunsuz bir şekilde internete erişebilen Türk Telekom kullanıcıları da bulunuyor.



Konuyla alakalı Türk Telekom cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda kullanıcılar; 'müşteri hizmetlerinden bilgi edindiklerini ve ülke çapında mobil internette sorun yaşandığını ve sorunun, arızanın zaman giderileceğinin ise henüz bilinmediğini' aktarıyor.












  • Bazı bölgelerde sorunun düzeldiği ve mobil internete erişimin yeniden sağlandığı ifade ediliyor.



#Türk Telekom
#Mobil veri
٪d سنوات قبل