|

Modern dolmuş taksiler yollarda

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, şehrin toplu ulaşımda konfor sağlayan yeni dolmuş taksileri inceledi.

Yeni Şafak
09:28 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 06:29 - 23/07/2016 Cumartesi
Diğer

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı'nın çalışmaları kapsamında Altıeylül ve Karesi ilçelerinde hizmet veren dolmuş taksilerin 82'si yenilendi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Toplu Taşıma Merkezi'nde araçları inceleyerek test etti.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı'nın önerisi üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile yenilenen dolmuş taksiler hizmete girmeye başladı. Altıeylül ve Karesi ilçelerinde hizmet veren dolmuş taksilerden 82'si yenilenerek hizmete girdi. 8 1 kapasiteli minibüs olarak hizmete giren yeni araçlar eskilerine göre daha konforlu ve modern hale getirdi. Yeni araçlar klimalı, güvenlik kameralı ve elektronik ücret sistemine (Balkart) uyumlu oldu. Geri kalan araçların ise en kısa sürede yenilenerek hizmete gireceği bildirildi.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Toplu Taşıma Merkezi'nde yeni araçları inceleyerek test etti ve yeni araçlarla ilgili vatandaşlar ile esnafın görüşlerini aldı. Esnaf ve vatandaşların olumlu görüşleri ile karşılaşan Başkan Uğur, hem yeni araçlara binerek test etti. Başkan Uğur yeni araçların Balıkesir'e hayırlı olmasını dileyerek şoförler tarafından düzenlenen hayra katıldı.


Başkan Uğur'a inceleme gezisinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (BESOB) ve Şoförler Odası Başkanı Fehmi Erdem eşlik etti.

#Balıkesir
#Modern Taksi
#Ahmet Edip Uğur
8 yıl önce