|

Monaco: 1 Beşiktaş: 2 maç özeti ve golleri izle- Cenk Tosun'dan müthiş goller-Video

Monaco Beşiktaş maç özeti ve gollerini haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Beşikştaş, deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. İlk yarı 1-1'lik skor ile tamamlanırken Cenk Tosun'un golü büyük beğeni topladı. Maçın geniş özetini, golleri ve maçtan önemli dakikaları sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
09:41 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:51 - 18/10/2017 Çarşamba
AA
Monaco Beşiktaş özet ve goller- Cenk Tosun'dan müthiş gol
Monaco Beşiktaş özet ve goller- Cenk Tosun'dan müthiş gol
Monaco Beşiktaş maç özeti
ve gollerini izlemek için sayfamıza bakabilirsiniz. Bu akşam temsilcimiz Beşiktaş,
UEFA Şampiyonlar Ligi
G Grubu 3. maçında Fransız ekibi Monaco'ya konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.
Monaco
'nun golü 30. dakikada Falcao'dan geldi.
Beşiktaş
'ın beraberlik golünü ise 33. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Monaco Beşiktaş maçının sonucunu,
geniş özet
ve golleri haberimizden görebilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.
Beşiktaş, Monaco deplasmanından 2-1'lik skor ile galip ayrılarak G Grubu'ndaki puanını 9'a yükseltti.

Monaco Beşiktaş maçından notlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda deplasmanda yapılan Monaco maçının ilk 11'inde, Süper Lig'de son oynanan Gençlerbirliği müsabakasının 11'ine göre 4 değişiklik yaptı.

Güneş, Monako'daki II. Louis Stadı'nda oynanan 3. hafta maçında, Fabricio, Adriano, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun ilk 11'ini sahaya sürdü.

Deneyimli teknik adam, Süper Lig'de 2-1 kaybedilen Gençlerbirliği maçına ilk 11'de başlayan Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Lens ve Negredo'yu yedek kulübesinde bekletti. Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçının 21 kişilik kadrosuna alınmayan Medel'i de Monaco maçının kadrosuna dahil etti.


- Taraftar götürülmedi

Beşiktaş'ın Monaco ile yaptığı maça siyah-beyazlı taraftarlar alınmadı. Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulunun aldığı karar gereği deplasman takım tribünü boş bırakıldı. Sadece Türk pasaportu olan taraftarlara Monaco tribününde de bilet satılmadı.

Yalnız Monako ve 80 kilometre çapındaki alanda ikamet eden ve Fransa pasaportu olan Türk taraftarlar, maçı tribünden izleyebildi. Çevre ülkelerden gelen ve Türk pasaportu haricinde pasaportu bulunan taraftarlar da biletleri olmasına rağmen stada giremedi.

Stat çevresinde görevli güvenlik güçleri, üzerinde Beşiktaş forması veya tişörtü olan taraftarlardan kıyafetlerini değiştirmesini istedi.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla deplasmanda yapılan maçta çıkan olaylar nedeniyle UEFA, iki kulübe de 1'er sezon Avrupa'dan men cezası verdi ve bu cezaları 2 yıl süreyle erteledi.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, taraftar olayı çıkması ve cezanın uygulanması riskine karşın Avrupa maçlarına taraftar götürmeme kararı almıştı. Beşiktaş Kulübünün resmi internet sitesinden maç öncesi konuyla ilgili farklı dillerde uyarıda bulunuldu.

- Lucescu ve Deschamps tribünde

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps karşılaşmayı tribünden izledi. Lucescu ve Deschamps'ın yanı sıra Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Jean Tigana da tribünde yer aldı.


- Beşiktaş deplasmanda "dalya" dedi

Siyah-beyazlı ekip, Monaco karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 100. dış saha maçına çıktı. Beşiktaş, Avrupa'da dış sahada yaptığı 99 mücadelenin 23'ünü kazanırken, 19 deplasman maçını berabere tamamladı. Beşiktaş, konuk olduğu 57 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Dış sahada 112 kez rakip fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 184 gol gördü.

- Stat boş kaldı

Monaco ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmaya ev sahibi takım taraftarları ilgi göstermedi. Yaklaşık 19 bin kişilik II. Louis Stadı'nda oynanan karşılaşmada tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Mücadeleyi yaklaşık 8 bin futbolsever tribünden izledi.

- Kaptan Atiba

Beşiktaş'ta mücadeleye Atiba Hutchinson kaptan olarak çıktı. Kanadalı futbolcu, birinci kaptan Oğuzhan Özyakup'un yokluğunda kaptanlık pazubandını taşıdı.

- UEFA Gençler Ligi'nde kazanan Monaco

UEFA Gençler Ligi'nin 3. haftasında yapılan Monaco-Beşiktaş maçını ev sahibi takım kazandı.

Monaco Kulübünün Fransa'nın güneydoğusunda La Turbie bölgesindeki tesislerinde oynanan maçta Monaco'nun gollerini 63. dakikada Abanda Mfomo ile 68 ve 77. dakikada Jordi Mboula kaydetti. Monaco, bu galibiyetle puanını 9'a çıkarırken, Beşiktaş 1 puanda kaldı.

- Monaco'dan Beşiktaş'a yemek

Monaco Kulübü, karşılaşma öncesinde Beşiktaş Kulübü temsilcileri ve UEFA delegelerine yemek verdi. Yemekte siyah-beyazlıların genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ile genel koordinatör Levent Çifter ve futbol A takım direktörü Ali Naibi yer aldı. Yemekte karşılıklı olarak çeşitli hediyeler takdim edildi.

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ




#Beşiktaş
#Futbol
#G Grubu
#Monaco
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Özet
#maç özeti
#maç golleri
6 yıl önce
default-profile-img