|

Muğla Milas’ta yangın haberi

Muğla haberlerinden en güncel gelişmeleri buradan sizlerle paylaşıyoruz. Milas-Yatağan karayolu üzerinde, Toprak Mahsulleri Ofisi önünde meydana gelen yangın korkuya neden oldu. Çıkan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

Yeni Şafak
16:59 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:30 - 25/07/2016 Pazartesi
IHA

Muğla haberleri - Milas-Yatağan karayolu üzerinde, Toprak Mahsulleri Ofisi önünde meydana gelen yangın korkuttu. Milas-Yatağan karayolu üzerinde bulunan, Toprak Mahsulleri Ofisi önündeki otluk arazide meydana gelen yangın kısa sürede paniğe neden oldu.



Henüz bilinmeyen bir nedenle, Toprak Mahsulleri Ofisi önündeki arazide meydana gelen yangına itfaiye ekipleri anında müdahale etti.



Yangın, itfaiye ekiplerinin etkili çalışmaları sonucunda kısa süre içerisinde söndürüldü.



Milas'ta makilik alan alev alev yanıyor


Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi köyü mevkindeki henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın nedeniyle makilik alan alev alev yanıyor. İtfaiye ve orman ekiplerinin müdahale ettiği yangın, helikopter desteğiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.


Yangın, saat 12.30 sıralarında Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi köyü mevkindeki makilik alanda meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle makilik alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle ilerledi. Yangının süratle ilerlemesi nedeniyle yaklaşık 1 hektarlık alan kül oldu. İtfaiye ekipleri ve Milas Orman ekipleri tarafından yangın kontrol altına alınmaya çalışılırken, havadan ise helikopter ile çalışmalar devam ediyor.


#Muğla
#Milas
#yangın
8 yıl önce
default-profile-img