|

Muğla’da 6.3 şiddetinde deprem! Kandilli Rasathanesi deprem açıklaması!

Muğla’da meydana gelen 6.3 şiddetli depremin ardından Kandilli Rasathanesi’nden depreme ilişkin açıklamalar geldi. Gece saat 01:31’de meydana gelen vatandaşları sokağa dökerken deprem birçok ilçede şiddetli olarak hissedildi. Muğla’daki depremin ardından Bodrumda bazı evlerde hasarlar meydana gelirken depreme ilişkin en net videolar da paylaşıldı. İşte Muğla’daki şiddetli deprem haberi ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalar...

Yeni Şafak
09:06 - 21/07/2017 الجمعة
Güncelleme: 09:12 - 21/07/2017 الجمعة
Diğer
Muğla’da 6.3 şiddetinde deprem
Muğla’da 6.3 şiddetinde deprem

Muğla dün deprem ile sarsıldı. Gece saatlerinde meydana gelen depremler vatandaşları sokaklara döktü. Depremle birlikte vatandaşlar geceyi sokakta geçirirken bazı evlerde de hasarlar meydana geldi. Depremin ardından ise Kandilli Rasathanesi’nden açıklamalar geldi. İşte Muğla’daki depremin ayrıntıları.

AFAD Başkanı Bodrum’a hareket etti

Muğla’da gece saat 01.31’deki 6.3 şiddetindeki deprem ve sonrasında devam eden artçı sarsıntılar sonrası AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden Bodrum’a geliyor.Deprem sonrası en fazla şiddetinin hissedildiği Bodrum’da vatandaşların yaşadığı panik ve korku nedeniyle hastanelere akın etmesi sonrası hastane yakınına kurulacak Sahra çadırının kurulumu devam ederken, AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden en fazla sarsıntının yaşandığı Bodrum’a gelerek çalışmaları yerinde inceleyecek.Muğla valisi Esengül Civelek deprem sonrası Bodrum’a hareket etti ve Vali Civelek de çalışmaları yerinde görecek.


Deprem sonrası panik anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Merkez üssü Gökova Körfezi olan ve dün gece özellikle tatil beldesi Bodrum’da paniğe neden olan 6,3 şiddetindeki deprem sonrası vatandaşların o anlara ait yani görüntüleri çıktı.Deprem sonrası vatandaşların toplu ve panik halinde aynı istikamete koşuşturmaları cep telefonu kameralarına yansırken, panik halindeki vatandaşların çığlıkları Bodrum sokaklarını inletti.Bu arada, Bodrum’da DJ’lik yapan Taha Özel ile deprem anında röportaj yapılırken o anın görüntüleri de ortaya çıktı.


#Muğla
#Deprem
#Son depremler
#Kandilli Rasathanesi
٪d سنوات قبل
default-profile-img