|

Mustafa Ceceli SAMSUN Tanıtım Günlerinde Sahne Alacak

İstanbul Yenikapı'da 22-24 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Samsun Tanıtım Günlerinde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne alarak konser verecek.

Yeni Şafak ve
18:29 - 20/09/2017 Wednesday
Güncelleme: 18:46 - 20/09/2017 Wednesday
Diğer
KONSER
KONSER

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, 22-24 Eylül tarihlerinde İstanbul Yenikapı'da yapılacak olan 'Samsun Tanıtım Günleri' öncesinde anlamlı bir çağrı yaptı. SAMKON tarihinin en büyük buluşmasını gerçekleştireceklerini belirten Gümüş, herkesi seferberliğe davet etti.

BÜYÜK BİR BULUŞMA YAŞAYALIM

Samsun'un hemşehri dernekleri sıralamasında Türkiye'de 2. sıraya geldiğini bunun da Samsun için gurur kaynağı olduğunu belirten Gümüş;"Büyüyen Samsun hareketinin, kendini bütün Türkiye'ye ispatlayacağı 'Samsun Tanıtım Günleri'nin arifesinde sizleri seferberliğe çağırıyorum. Samsun'u sözde değil özde seven herkes sosyal medayadan duyuru yapıp etkinlik gecesinde komşularını davet etsin. Öyle bir kalabalık yapalım ki bu manzara dosta güven düşmana korku salsın"dedi.



MUSTAFA CECELİ SAHNE ALACAK

Samsun tanıtım Günleri'nin 2. günü akşamı Türkiye'nin en önemli sanatçılarından Mustafa Ceceli başta olmak üzere Samsun'un çok değerli yerel sanatçılarının da sahne alacağını belirten Gümüş;"Hemşehrilerimizle bu büyük buluşma için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. Samsunlu olmanın ayrıcalık olduğu bilinciyle uzun bir süredir gece gündüz demeden çalışan SAMKON ailesi de 'Samsun Tanıtım Günleri' etkinliği ayakta. Tüm Samsunluları İstanbul'da büyük buluşmaya davet ediyoruz.' diye konuştu.

#SAMKON
#SAMSUN
#KONSER
6 years ago
default-profile-img