|

20 dakikada şarj olacak

MWC 2017'de Çinli telefon üreticisi Meizu, yeni hızlı şarj teknolojisini tanıttı. Şirketin geliştirdiği Super mCharge hızlı şarj teknoloji, bir akıllı telefonu 10 dakikada %60, 20 dakikada ise tam şarj etmeyi vadediyor.

Yeni Şafak
11:10 - 2/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Çinli telefon üreticisi Meizu, MWC 2017 fuarında yeni şarj teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdi.
Çinli telefon üreticisi Meizu, MWC 2017 fuarında yeni şarj teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Çinli telefon üreticileri, kullandıkları teknoloji ile telefon piyasasını Alt üst etmeye devam ediyor. Özellikle kullanıcılarına sunduğu tasarım ve yenilikler teknoloji devlerine ders verir nitelikte.İşte bu teknolojilerden bir tanesini daha;



Çinli telefon üreticisi Meizu, teknoloji devlerine taş çıkarak yeni bir özellikle geliyor. Hızlı şarj teknolojileri üzerinde öneli çalışmalar yürüten firma dün itibarıyla Super mCharge hızlı şarj teknolojisini tanıttı. Firmanın tanıttığı şarj teknolojisi günümüz hızlı şarj teknolojirini hayrete düşürecek nitelikte karşımıza çıkıyor. Tanıtılan Super mCharge, bir akıllı telefonu 10 dakikada %60, 20 dakikada tam şarj etmeyi vadediyor. MWC 2017'de görücüye çıkan teknoloji, yeni kablo ve akıllı devre parçaları ile söz konusu hızlı şarjı mümkün kılıyor. Bu teknoloji akıllı telefonlarla buluştuğunda büyük bir problem olan şarj sorunu da ortadan kalkmış olacak.



Teknoloji şirketlerinin ilgi odağı haline gelen Super mCharge'ın henüz hangi telefonda kullanılacağı açıklanmadı. Lakin MWC 2017 standında konu ile ilgili bilgi veren Meizu yetkilieri, bu teknolojinin 2017 sonu veya 2018 başında piyasaya sürülecek telefonlarda bulunacağı müjdesini verdi.



Lakin söz konusu şarj teknolojisine sahip telefonun modeli hakkında henüz bir bilgi yok ve Super mCharge teknolojisinin teknik sorunlar yaratıp yaratmayacağı hakkında da henüz kesin bir ibare yok. Umuyoruz ki firma tanıtımını gerçekleştirdiği teknolojiyi sorunsuz bir şekilde kullanıcıları ile buluşturabilir.



#Meizu
#MWC 2017
#Super mCharge
#Hızlı şarj
7 yıl önce
default-profile-img