|

Note 8 ne zaman çıkacak? Galaxy Note 8 fiyatı teknik özellikleri!

Note 8 fiyatı ne kadar? Samsun Galaxy Note 8 ne zaman çıkacak? Mobil dünyasında rekabet devam ediyor. Apple ve Samsung arasındaki çekişme her geçen gün giderek artıyor. Apple, iPhone serisiyle dünyada büyük ses getirdi. Note 7'nin patlamasıyla hayal kırıklığı yaşatan Samsung'dan telafi edilmesi için büyük şeyler bekleniyor. Akıllı telefon kullanıcıları Galaxy Note 8 ne zaman çıkacak, Note 8 fiyatı ve özelliklerinin neler olacağı merak ediliyorken bazı görüntüler mobil piyasasına sızdı. İşte Samsung Galaxy Note 8 telefonuna dair tüm bilmedikleriniz....

Yeni Şafak
15:24 - 30/06/2017 Cuma
Güncelleme: 15:25 - 30/06/2017 Cuma
Diğer
Samsung Galaxy note 8 ne zaman çıkacak? Note 8 fiyatı ne kadar olacak? Ve Note 8'in teknik özellikleri neler olacak? İşte tüm bu merak edilen soruların yanıtları haberimizde sizlerle paylaştık.
Samsung Galaxy note 8 ne zaman çıkacak? Note 8 fiyatı ne kadar olacak? Ve Note 8'in teknik özellikleri neler olacak? İşte tüm bu merak edilen soruların yanıtları haberimizde sizlerle paylaştık.
Samsung Galaxy Note 8
ne zaman çıkacak? Note 8 fiyatı ne kadar olacak? Ve
Note 8
'in teknik özellikleri neler olacak? Tüm bu soruların cevabını bu yazımızda siz değerli teknoloji okuyucularımız için derledik.
’un yeni amiral gemi modeli
Galaxy Note 8
'in kamerası, bataryası, nabız ölçer sensörü, boyutu, S-Pen kalemi, fiyatı, hızı, çift kamerası, dış görüntüsü, ram ve ekran kalitesi gibi bir çok özellik merak konusu oluyor.
Teknoloji basınına sızan bilgilere göre,
Samsung Note 8
telefonu artık netleşiyor ve yakın zamanda bizlerle buluşacak. Son sızan bilgilere göre dış tasarım modelinin nasıl olacağı konusunda kullanıcılar biraz daha fikir sahibi oldu. Hemen hemen dış görüntü netleşmiş gibi görünüyor.

Note 8'de 6.3 veya 6.4 inçlik kavisli Super AMOLED ekranda 2960x1440 çözünürlük sunacak olan telefonda 6GB LPDDR4X RAM, 256GB’a kadar depolama seçeneği gibi özelliklerin olması bekleniyor. Bazı bölgelerde telefon 8GB RAM ile sunulacak.

Samsun Galaxy Note 8 ne zaman çıkacak?

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak ve büyük ses getirileceğine inanıldığı
Galaxy Note 8
eni telefonun 28 Ağustos tarihinde New York’ta yapılacak etkinlikle tanıtılacağı iddia edilmişti.
Samsun Galaxy Note 8 fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy Note 8’in Amerika Birleşik Devletleri'nde 925 dolar, Avrupa’da ise 999 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. İlerleyen günlerde fiyatında daha da netleşmesi bekleniyor. Türkiye'de tahmini Note 8 fiyatının 5.000 TL civarında olması bekleniyor.
Note 8
fiyatının bu derece dudak uçuklatacak astronomik rakamlar olmasıyla ciddi eleştirilere neden olacağı düşünülüyor.

Galaxy Note 8'in Çift Kamerası en iyisi olacak


Galaxy Note 8'in çift kamerası, rakip akıllı telefonların tümünden çok daha iyi olacak şekilde karşımıza çıkacak. Note 8, çift kamerasıyla daha iyi görüntü kalitesi ve daha iyi bir arka plan odaklamayı sunacak. Ayrıca kamerada, f / 2.0 lens ve OIS ile çift 13MP+13MP'lik (RGB + Siyah Beyaz) sensörler bulunuyor.


Samsung Galaxy note 8 ne zaman çıkacak? Note 8 fiyatı ne kadar olacak? Ve Note 8'in teknik özellikleri neler olacak? bu soruların tüm merak edilen yanıtlarını bu yazımızda sizlerle paylaştık. En güncel teknoloji haberlerini yenisafak.com teknoloji sayfasından takip edebilirsiniz.

#Note 8 fiyatı
#Note 8
#Samsung Galaxy
#Samsung Galaxy Note 8
#Galaxy Note 8 özellikleri
#Galaxy Note 8 fiyatı
#Samsung
#Amerika Birleşik Devletleri
#Galaxy Note 8 ne zaman çıkacak?
#Avrupa
#Türkiye
7 yıl önce
default-profile-img