|

NTV Spor satılıyor mu? Kanalı kim satın alacak?

NTV Spor satılıyor mu? En önemli spor kanallarından biri olan ve yıllardır hizmet veren NTV Spor’un satılacağı iddia edildi. Alınan bilgilere göre Doğuş Grubu’nun NTV Spor için yatırım yapmayacak ve satışa çıkaracak. Peki gerçekten de NTV Spor satılıyor mu?

Yeni Şafak
16:33 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 13:36 - 24/07/2016 Pazar
Diğer

NTV Spor satılıyor mu? Son zamanlarda satılması gündeme gelen ve işten çıkarmalarıyla çok konuşulan NTV Spor'un talibi de hazır. Peki NTV Spor kime satılıyor?




TV Spor kapanıyor mu? Sene boyunca yaşanan işten çıkarmalar sonucunda NTV Spor'un kapanacağı yönündeki iddialar güçlendi.



Türkiye'nin en önemli spor kanallarından NTV Spor yayınlarını sonladırmaya hazırlanıyor. Doğuş Grubu'nun spor kanalı yatırımından vazgeçme eğiliminde olduğu için NTV Spor'u elden çıkarmak istediği belirtiliyor. NTV Spor'da sene boyunca yaşanan işten çıkarmalar sonucu kanalın kapanması da gündeme gelmişti.



  • Kanalın yeni sezon itibariyle de yayınlarını artık sonlandırması bekleniyor. Eurosport ise NTV Spor'u satın almak istiyor. Anlaşma olur ise Eurosport, Türkiye için özel içerik ile yayın yapacak.



#NTV Spor
#NTV Spor kapanıyor mu
#EURO Sport
8 yıl önce