|

Orkan Çınar resmen Beşiktaş'ta-Transfer haberleri

Beşiktaş Kulübü, Gaziantepsporlu futbolcu Orkan Çınar'ın transferini tamamladı.

Yeni Şafak
20:04 - 24/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:05 - 24/07/2017 Pazartesi
AA
Orkan Çınar resmen Beşiktaş'ta-Transfer haberleri
Orkan Çınar resmen Beşiktaş'ta-Transfer haberleri

Beşiktaş Kulübü, Gaziantepsporlu futbolcu Orkan Çınar'ın transferini tamamladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 21 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak, "Orkan Çınar'ın transferi konusunda kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varılmıştır." denildi.

Açıklamada, transferin detaylarıyla ilgili bilgiye yer verilmedi.

Öte yandan, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde ise Beşiktaş forması giyen Orkan Çınar ile asbaşkan Umut Güner'in birlikte fotoğrafları paylaşıldı.

Orkan Çınar, sağlık kontrolünden geçti

Beşiktaş’ın Gaziantepspor’dan kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı genç futbolcu Orkan Çınar, sağlık kontrolünden geçti.Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına transferlerle devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Gaziantepspor’da kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyunusu OrkanÇınar’ın sağlık kontrolünden geçtiğini açıkladı. Transfer görüşmelerinin sona ermesinden sonra genç futbolcu, siyah-beyazlı ekibin İspanya’daki yurt dışı kampına katılacak.

Orkan Çınar, Beşiktaş’ın İspanya kampına katılacak

Beşiktaş’ın, Gaziantepspor’dan transfer ettiği 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Orkan Çınar, siyah-beyazlıların İspanya kampına katılacak.Beşiktaş’ın, Gaziantepspor’dan 450 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Orkan Çınar’ın İspanya kampına katılması bekleniyor. Kendisinin alacağı ücret konusundaki detaylarda da anlaşmanın sağlanmasının ardından genç oyuncunun, yarın İstanbul’da sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.Oyuncunun, sağlık kontrolünden sonra kampa katılmak üzere İspanya’ya hareket edeceği bildirildi.


#Beşiktaş
#Futbol
#Gaziantepspor
#Orkan Çınar
#SÜPERLİG
#transfer
7 yıl önce