|

Osmaniye'de polis aracınna bombalı saldırı- Osmaniye haber

Osmaniye'de polis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Osmaniye'de polis aracının geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen patlayıcı infilak etti, ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Saldırının ardından teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. İşte Osmaniye'den son haberler.

Yeni Şafak
19:57 - 8/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:06 - 8/08/2016 Pazartesi
AA

Osmaniye'de teröristlerce yola döşenen patlayıcı, polis aracının geçişi sırasında infilak etti, ölen ya da yaralanan olmadı.



Alınan bilgiye göre, Şekerdere köyü mevkisi yol ayrımında trafik polislerini taşıyan aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama nedeniyle elektrik tellerinde hasar oluştu.



Patlamanın ardından ulaşıma kapanan D-400 karayolu, TEDAŞ ekiplerinin olay yerinde yaptığı yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından ulaşıma açılabildi.



Patlamanın teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu oluştuğu belirtildi.



Jandarma ekiplerinin teröristlerin yakalanması için operasyon başlattığı öğrenildi.



Şekerdere Köyü Muhtarı Ali Kama, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamanın meydana geldiği olayda büyük panik yaşadıklarını söyledi.



Yaklaşık 10 kilometre öteden patlama sesinin duyulduğunu dile getiren Kama, "Evde oturuyorduk, büyük bir patlama sesi duyduk, deprem oldu sandık. Daha sonra sesin olduğu yere geldiğimizde yol kenarında büyük bir çukurun açıldığını gördük. Olay yerine hemen polis ve jandarma ekipleri geldi. Teröristlerin yola patlayıcı döşediğini tahmin ediyoruz." dedi.



#Osmaniye'de terör saldırısı
#Osmaniye
#Polis aracı
8 yıl önce