|

Osmanlıspor Galatasaray maçı saat kaçta?

Osmanlıspor Galatasaray maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle paylaştık. Şampiyonluk yolunda bir umudu kalmayan Galatasaray UEFA Avrupa Kupaların katılmak için mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. İşte Osmanlıspor Galatasaray (GS) maç saati...

Yeni Şafak
15:49 - 19/05/2017 Cuma
Güncelleme: 15:53 - 19/05/2017 Cuma
AA
Osmanlıspor Galatasaray maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle paylaştık.
Osmanlıspor Galatasaray maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle paylaştık.

Osmanlıspor Galatasaray maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle paylaştık. Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulübün açıklamasına göre İstanbul'da bir otelde kampa giren takım, son çalışmasında otelin salonunda ter idmanı yaptı. Galatasaray maçı kadrosunda bulunan oyunculara, kondisyoner eşliğinde ısınma ve koordinasyona yönelik program uygulandı.


Osmanlıspor Galatasaray maçı saat kaçta?

Galatasaray-Osmanlıspor maçı Türk Telekom Arena'da bugün saat 20.00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasının açılış maçında yarın Galatasaray’a konuk olacak Osmanlıspor, ter antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.Osmanlıspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Öğlen saatlerinde Ankara’dan hava yoluyla İstanbul’a gelen Başkent ekibi, kamp yaptığı otelin salonunda ter antrenmanı yaptı. Mor-sarılılar, antrenman açısından yoğun geçen bir haftanın ardından bugün hafif tempoda çalıştı. Galatasaray maçı kadrosunda yer alan oyuncular, kondisyoner Serkan Salman nezaretinde ısınma ve koordinasyon çalışması yaptı. Keyifli geçen çalışmanın bir bölümünde ise yardımcı antrenörlerden Yıldırım Uran’ın devreye girerek gruplar halinde özel çalışma yaptırması, keyfin dozunu artırdı.20 dakika süren ter antrenmanının ardından oyuncular, odalarına çıkarak dinlenmeye çekildi.


#Futbol
#Galatasaray
#Osmanlıspor
#Spor Toto Süper Lig
#GS
7 yıl önce