|

Osmanlıspor Midtjylland maçı özeti ve golleri - 25 Ağustos 2016

Osmanlıspor Midtjylland maçı özeti ve golleri izleme ekranı ile karşınızdayız. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Osmanlıspor evinde Midtjylland'ı konuk etti. Karşılaşmadan en son gelişmeleri, önemli dakikaları, geniş özet ve golleri haberimizden görebilirsiniz. Maçın kaç kaç bittiğini ve açıklamaları buradan takip edebilirsiniz. İşte Osmanlıspor Midtjylland maçından detaylı bilgiler.

Yeni Şafak
21:21 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:38 - 25/08/2016 Perşembe
AA

Osmanlıspor Midtjylland maçı özeti ve gollerini haberimizden görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ikinci maçında Osmanlıspor Midtjylland karşılaştı. Maçın özetini ve gollerini burada verdiğimiz bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. Karşılaşma bitiminde özet burada olacak.



Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off eleme turu ilk maçında 1 - 0 yendiği Midtjylland'ı rövaşta da 2 - 0 mağlup ederek gruplara yükseldi.







Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşındaki Midtjylland karşısına ilk maça göre takımını 3 farklı oyuncuyla sahaya çıkardı.



İlk maçta ülkesinin milli takımında olduğu için forma giyemeyen Umar, rövanşta kendisine ilk 11'de şans buldu. Akçay, Mehmet Güven'in yerine Musa Çağıran'a şans verirken, Erdal Kılıçaslan'ın yerine de Umar'ı oynattı. Hafif sakatlığı bulunan ve teknik ekip tarafından tedbir amaçlı kadroya alınmayan Vrsajevic'in yerine ise Koray Altınay forma giydi.



Konuk takım Midtjylland ise ilk maça göre bir farklı oyuncuyla mücadele etti. Danimarka ekibinin teknik direktörü Jess Throup, Onuachu'nun yerine Romer'e forma verdi.



- Van der Vaart yedek kulübesinde


Danimarka ekibinin yeni transfer ettiği Hollandalı futbolcu Van der Vaart, yedek kulübesinde yer aldı.



İlk maçta forma giymeyen ve karşılaşmayı tribünden izleyen Hollandalı futbolcu, rövanş karşılaşmasında 18 kişilik kadroda kendisine yer buldu.



- Milli sporcular maçı izledi


Osmanlıspor ile Midtylland arasındaki müsabakayı farklı branşların milli sporcuları da seyretti.



Rio de Janeiro'da yapılan 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'ye tek altın madalyasını kazandıran milli güreşçi Taha Akgül ve gümüş madalya alan Rıza Kayaalp ile milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da karşılaşmayı tribünden takip etti.



Milli sporcular, karşılaşma öncesinde tribünleri dolaşarak taraftarları selamladı. Taraftarlar da milli sporculara "Türkiye sizinle gurur duyuyor." tezahüratıyla karşılık verdi.



#Midtjylland
#Osmanlıspor
#UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu
#Maç özeti
#Maç golleri
8 yıl önce