|

Osmanlıspor Nomme Kalju maçı özeti ve golleri izle UEFA Avrupa Ligi

Osmanlıspor Nomme Kalju maçının özeti ve golleri için haberimizden faydalanabilirsiniz.UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Osmanlıspor ile Nomme Kalju karşılaştı. Mücadeleden önemli anları, pozisyonları, özet görüntülerini ve golleri sizlerle paylaşıyoruz. Maç bitiminde sonucu ve özeti yenisafak.com'dan izleyebilirsiniz. İşte Osmanlıspor Nomme Kalju maçı özeti, golleri ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:52 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:15 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer

Osmanlıspor Nomme Kalju maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Osmanlıspor bu akşam Estonya'nın Nomme Kalju takımı ile karşılaştı. Bu mücadelenin en son gelişmelerini, geniş özetini, gollerini ve maç içindeki önemli dakikaları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte Osmanlıspor Nomme Kalju maçından son gelişmeler.



Osmanlıspor Nomme Kalju maçı özeti karşılaşma bitiminde burada olacak.



OSMANLISPOR - NOMME JK KALJU: 0-0


STAT: Osmanlı


HAKEM: Nikola Dabanovic


SAAT: 21:00


YAYIN: Beyaz TV



OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Erdal Kılıçaslan, Umar, Ndiaye, Delarge, Webo


YEDEKLER: Hakan, Aykut, Lawal, Diabate, Rusescu, Muhammed Bayır, Tugay


TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay



NOMME KALJU: Teles, Ugge, Ferreira, Reginald, Artjom, Purje, Toomet, Valikaev, Sidorenko, Mööl, Quintieri


YEDEKLER: Palm, Pürg, Puri, Subbotin, Elhi, Wakui, Neemelo


TEKNİK DİREKTÖR: Sergey Frantsev



Bir önceki turda Zimbru'yu eleyen Osmanlıspor, Nomme Kalju karşısında rövanş için avantajlı skor arayacak. Temsilcimiz bu turu geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi play-off turuna yükselecek.



UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Medipol Başakşehir ile Hırvatistan ekibi Rijeka arasında oynanan ilk maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.



Mücadeleye istediği gibi başlayamayan Medipol Başakşehir ilk 10 dakikada kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı. Rakibin çok adamla etkili gelmesine engel olamayan ev sahibi takım, 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi sağladı. Mehmet Batdal ve Doka ile gole yaklaşan Medipol Başakşehir, orta sahada üstünlüğü eline geçirmeye başladı ancak hücumda etkili olamayan Medipol Başakşehir, ilk yarıda gol atmayı başaramadı.



Mücadeleye iyi başlayan Rijeka ise ilk 10 dakikada Başakşehir kalesinde gol fırsatları yakaladı. Hırvat ekibi, sol kanatta görev yapan Tomasov ile etkili oldu. Medipol Başakşehir'in orta sahada kontrolü sağlamaya başlamasıyla Rijeka savunma güvenliğini ön planda tuttu. Daha fazla kendi yarı sahasında kalan konuk takım, hızlı hücumlarla çıktığı gol arayışında da sonuç alamadı.



7. dakikada Tomasov'un ceza sahası dışından attığı şutta kaleci Volkan Babacan topu rahat bir şekilde kontrol etti.



8. dakikada Rijeka sol kanattan etkili geldi. Ceza sahası içinde Tomasov'un dar açıdan içeriye çevirdiği top kale çizgisine paralel geçti, daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.



9. dakikada Tomasov, ceza sahası içinde önünde seken topa dönerek sert vurdu, top üstten auta çıktı.



10. dakikada Doka'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde iyi yükselen Mahmut Tekdemir kafayı vurdu, top kalecinin kucağında kaldı.



20. dakikada Eren Albayrak'ın sol kanattan yaptığı ortada Mehmet Batdal zor pozisyonda kafayı vurdu, top farklı şekilde üstten auta gitti.



25. dakikada Doka'nın ceza sahasının sol tarafından kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde top Bezjak'ın elle müdahalesi sonucu dışarı çıktı. Medipol Başakşehirli futbolcuların pozisyonun penaltı olduğuna dair yoğun itirazda bulunduğu hakem Edvartsen, korner kararı verdi.



26. dakikada Doka'nın soldan kullandığı kornerde top ön direğe çarptı, ardından savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.



29. dakikada Tomasov'un sağdan ortasında, Vesovic'in kale sahası gerisinden yaptığı kafa vuruşunda kaleci Volkan Babacan son anda topu üstten kornere gönderdi.



Kalan sürede önemli pozisyon olmadı ve mücadelenin ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.








#Osmanlıspor
#Nomme Kalju
#Maç Özeti
8 yıl önce