|

Osmanlıspor Olympiakos maçı hangi kanalda canlı izlenecek?

Osmanlıspor Olympiakos maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek? UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Osmanlıspor evinde Olympiakos'u konuk ediyor. Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Bu zorlu mücadelenin hangi kanaldan canlı izlenebileceği hakkındaki bilgileri ve maçtan tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:55 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:08 - 22/02/2017 Çarşamba
AA
Osmanlıspor Olympiakos maçı hangi kanalda canlı izlenecek?
Osmanlıspor Olympiakos maçı hangi kanalda canlı izlenecek?

Osmanlıspor Olympiakos maçı hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek? Futbolseverler tarafından merak edilen bu sorunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında temsilcimiz Osmanlıspor sahasında Olympiakos'u konuk ediyor. İlk maçta alınan beraberliğin ardından ümitlenen Osmanlıspor

tur için oynayacak. Osmanlıspor Olympiakos maçı saat 19.00'da Tivibu Spor2 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Maçı canlı izlemek için üye olmak gerekiyor. İşte maçtan son gelişmeler ve detaylı açıklamalar.


Osmanlıspor, Olympiakos maçına hazır -

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla yarın sahasında oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Başkent ekibi, medyaya açık bölümde ısınmaya yönelik koordinasyon çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise mor-sarılı futbolcuların, 5'e 2 pas, sprint ve şut çalışması gerçekleştirdiği öğrenildi.


- Numan ve Ndiaye'den iyi haber - Soğuk algınlığı rahatsızlığı geçirdiği için dünkü çalışmaya katılamayan Numan Çürüksu, bugün antrenmanda yer aldı. Adale ağrısı nedeniyle dün sadece koşu yapan Senegalli futbolcu Badou Ndiaye de takımla çalıştı.



Osmanlıspor tur peşinde-

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında yarın sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak. Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonundan Istvan Vad yönetecek. Başkent temsilcisi, ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükselerek, büyük bir başarıya imza atmaya çalışacak. Yunanistan'da oynanan ilk maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Osmanlıspor, rövanş mücadelesine avantajlı çıkacak.



Osmanlıspor'da sakatlığı bulunan Nijeryalı kanat oyuncusu Aminu Umar, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da Olympiakos'a karşı forma giyemeyecek. Yunan ekibinde ise ilk maçta 74. dakikada kırmızı kart gören Bruno Viana, takımını yalnız bırakacak. Olympiakos'un kadrosunda tanıdık isimler de göze çarpıyor. Trabzonsporlu eski futbolcular Oscar Cardozo ve Marko Marin ile 2013-2015 yıllarında Sivasspor'da oynayan Manuel da Costa, Yunan temsilcisinin kadrosunda yer alıyor.



- Avrupa kupalarında 16. maç -

Osmanlıspor, Avrupa kupalarındaki 16. maçına çıkacak. Başkent ekibi, daha önce UEFA Intertoto Kupası'nda 2, ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde ise 13 maç yaptı. Osmanlıspor, Avrupa kupalarında oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Avrupa'da rakip fileleri 24 kez havalandıran mor-sarılı ekip, kalesinde 13 gol gördü.



- Türk ekipleri istatistiklerde üstün -

Yunan ve Türk takımları daha önce 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 9'unu Türk, 4'ünü Yunan ekipleri kazandı, 7 karşılaşma da berabere bitti. Yunanistan Süper Ligi'nde lider durumda bulunan Olympiakos ise Türk ekipleriyle 4 maç yaparken sahadan 2 kez yenilgi, birer kez de galibiyet ve beraberlikle ayrıldı.



MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR -

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında yarın Osmanlıspor'a konuk olacak Olympiakos'un teknik direktörü Paulo Bento, "Kontrataklarla sonuç almaya çalışacağız." dedi. Wyndham Otel'de düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bento, Osmanlıspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.



Portekizli teknik adam, ilk maçın golsüz eşitlikle tamamlandığını hatırlatarak, "İki takım da sonuç almak için çaba sarf edecek. Rakibimizi önemsiyoruz, ciddiye alıyoruz. Kendi sahasında oynamanın avantajını kullanacaklar. Bunu göz önünde bulunduruyoruz. İyi bir sonuç almak için mücadele edeceğiz. Bunu alacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı. Oyun stratejileriyle ilgili soruya Bento, "Bizim kendi felsefimiz var. Değişik bir strateji uygulayacağız. Geçen maçtaki gibi kapalı oynayarak, kontrataklarla sonuç almaya çalışacağız." yanıtını verdi. Bento, karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "İlk maçta ilk yarıda geç harekete geçtik. Bu durumu kendi aramızda değerlendirdik. Bu konudaki eksiklerimizi gidermek için her türlü çabayı gösterdik. Yarınki maçta bu eksiğimizi gidermiş olarak sahaya çıkacağız. Yarın bir gol atmamız bizim için çok önemli. Bu durum tabii ki karşı takımın da en büyük sorunu. Bir gol arzu ettiğimiz sonucu almamıza yetecektir."



Nijeryalı golcü Brown Ideye'nin Çin'e transferiyle ilgili soruya yorum yapmayan Bento, "Ideye yarın aramızda olmayacak. İlk maçta kırmızı kart gören Bruno Viana'nın da boşluğunu kimin dolduracağını yarın göreceksiniz." diye konuştu. Olympiakoslu futbolcu Thanasis Androutsos ise iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirterek, "Buraya kazanmak için geldik. İyi bir sonuç alacağımızı umuyorum. Her şey için hazırız. Güçlü bir takımız. Bütün engelleri aşacağımızı umuyorum." değerlendirmesinde bulundu.



Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: ''Zor bir maç olacak'' -

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'la yarın oynayacakları maçla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, ''Zor bir maç olacak'' dedi.


UEFA Avrupa Ligi son 32'de mücadele eden Başkent ekibi kendi sahasında yarın akşam Yunan ekibi Olympiakos ile rövanş maçı oynayacak. Yunanistan'da oynanan ilk maçta golsüz beraber kalan Osmanlıspor, turu geçip son 16 takım arasına girmeyi hedefliyor. Yunanistan'da oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan müsabakanın zorlu olduğunu ve yarın akşam oynayacakları maçın da zor olacağını ifade eden Akçay, "İlk müsabaka zorluydu. İkinci müsabaka da aynen devam edecek. Çünkü biz Olympiakos adına bu müsabakayı kolaylaştırmak istemiyoruz. Onlar da bu müsabakanın sonucunda evlerine iyi dönmek isteyecekler" diye konuştu.



"NAZİK VE RAHAT BİR GECE OLMAYACAK" -

Yarın akşam oynayacakları müsabakanın 120 dakika opsiyonu ve penaltılara kalma ihtimali olduğunu da değerlendiren tecrübeli teknik adam, basın toplantısında şunları dile getirdi: "Zor bir maç olacak. Her ikimiz içinde iyi bir gece olmayacak. Nazik ve rahat bir gece olmayacak. Sahanın içerisindeki temaslı oyunumuz Olympiakos'da ki müsabakadan daha etkili olacağını düşünüyorum. Belki ofansif yönde Olympiakos'da ki oranımız biraz daha yükseltmek zorunda olduğumuz anlar olacak. Ama strateji asla kaybolmayacak çünkü müsabakanın 120 dakika opsiyonu var. Artı penaltıları var. Biz bu avantajları da kaybetmek istemiyoruz. Çünkü kendi evimizdeki müsabakada rakibin atacağı bir gol bizim iki gol atmamızı gerektirecek. Dolayısıyla çok da kontrolsüz cesaret içerisinde olmayacağız. Aklımız, avucumuzun içerisinde olacak. Disiplini hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Maçın sonucunu her zaman ki gibi Allah bilir."



KAPTAN ÇÜRÜKSU: ''OSMANLISPOR BU YIL EZBER BOZAN BİR TAKIMDIR" -

Osmanlıspor takım kaptanı Numan Çürüksu ise, ilk maçı hatırlatarak şunları söyledi: ''İlk maçta pozitif bir oyunumuz vardı ve bunu ikinci maçımıza da yansıtmak istiyoruz. İyi bir skorla turu geçmek istiyoruz. İlk maçta iki tarafta birbirini tartı ve tecrübe etti diyebiliriz. Sonuç ikinci maça kaldı. Biz kendimize güveniyoruz. Maçtan önce skor tahmini yapmak ve sonuca yönelik konuşmak doğru değil. Söylediğimiz gibi, Osmanlıspor bu yıl ezber bozan bir takımdır. Bunu da yarın göstereceğimize inanıyoruz.''



Başkent takımlarının Avrupa kupalarındaki maçları içerisinde Osmanlıspor'un başarısı hatırlatıldığında Kaptan Çürüksü, ''Bence istek ve konsantre ile ilgili bir şey. Sadece Başkentle ilgili değil bu konu değil. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, istenildiğinde konsantre olunduğun da bu olumlu sonuçlar olabiliyor. Bu maçta çok dikkatli olmamız gerekiyor. Savunmayı da hücumu da çok iyi yapan bir ekibiz. Bunu da takım olarak iyi yapacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.


#Olympiakos
#Osmanlıspor
#UEFA Avrupa Ligi
#Maç hangi kanalda
#maç saati
#Canlı izle
#son 32 turu
7 yıl önce