|

Osmanlıspor Villarreal maç özeti ve golleri için tıkla!

Osmanlıspor Villarreal maç özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi L Grubu 3. haftasında Osmanlıspor ile İspanyol ekibi Villarreal karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında 2 gol bulan temsilcimiz 45 dakikayı bu skor ile tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısından gelişmeleri, maç özeti, golleri ve önemli dakikaları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:56 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 18:06 - 20/10/2016 Perşembe
AA

Osmanlıspor Villarreal maçı özeti ve gollerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi L Gurubu 3. hafta maçında Osmanlıspor evinde Villarreal'i konuk etti. Nefes kesen mücadelenin 23 ve 24. dakikalarında Rusescu Osmanlıspor'u 2-0 öne geçiren golleri kaydetti. Bu karşılaşmanın özet ve gollerin görüntülerini haberimizden izleyebilirsiniz. İşte maçtan notlar.



Osmanlıspor Villarreal maçı özeti ve golleri karşılaşma bitiminden hemen sonra burada olacak.







UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Osmanlıspor, İspanyol temsilcisi Villarreal karşısında ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.



15. dakikada Rukavina'nın sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Alfred Ndiaye'nin şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.



23. dakikada Osmanlıspor aradığı golü buldu. Umar'ın mükemmel pasıyla Vrsajevic sağ kanatttan ceza alanına girdi. Bosna Hersekli futbolcu, arka direkte bulunan Rusescu'nun önüne topu bıraktı. Bu futbolcu da boş kaleye meşin yuvarlağı göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.



24. dakikada Osmanlıspor farkı 2'ye çıkardı. Orta sahada kaptığı topu süren Rusescu yaklaşık 25 metreden attığı mükemmel şutla meşin yuvarlağı kalecinin yanından ağlarla buluşturdu: 2-0



34. dakikada orta sahadan atılan topla defansın arkasında topla buluşan Borre, Numan Çürüksu'yu geçtikten sonra vuruşunu yaptı, kaleci Hakan Arıkan gole izin vermedi. Pozisyonun devamında Pinto tehlikeyi uzaklaştırdı.



Karşılaşmanın ilk yarısını Osmanlıspor 2-0 üstün tamamladı.



Stat: Osmanlı



Hakemler: Liran Liany, Dvir Shimon, David Elias Biton (İsrail)



Osmanlıspor: Hakan Arıkan, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Aykut Demir, Pinto, Badou Ndiaye, Lawal (Dk. 39 Mehmet Güven), Umar, Delarge, Maher, Rusescu



Villarreal: Fernandez, Rukavina, Alvaro, Bonera, Angel, Santos, Alfred Ndiaye, Soriano, Castillejo, Borre, Pato



Goller: Dk. 23 ve Dk. 24 Rusescu (Osmanlıspor)



Sarı kartlar: Dk. 45 Borre, Dk. 45 2 Castillejo (Villarreal)


#L Grubu
#Osmanlıspor
#UEFA Avrupa Ligi
#Villarreal
#Maç özeti
#Maç golleri
8 yıl önce