|

Osmanlıspor Zürih maçı ne zaman? Avrupa Ligi maçı

Osmanlıspor Zürih maçı ne zaman oynanacak? UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki temsilcimiz Osmanlıspor evinde İsviçre'nin Zürih takımı ile karşılaşacak. Bu maçın ne zaman oynanacağını ve maç öncesindeki son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:31 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 17:40 - 6/12/2016 Salı
AA
Osmanlıspor Zürih maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Osmanlıspor Zürih ile karşılaşacak. 8 Aralık Perşembe günü oynanacak karşılaşma öncesinde temsilcimiz hazırlıklarına başladı. İşte son gelişmeler.



Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nun son haftasında 8 Aralık Perşembe günü sahasında İsviçre'nin Zürih takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.



OSTİM Stadı'nda teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.



Mor-sarılı ekip, bu bölümde ısınma koşusunun ardından koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Başkent temsilcisinin, daha sonra tam sahada taktik ağırlıklı çalışma yaptığı belirtildi.



Sakatlıkları bulunan Engin Bekdemir ve Tugay Kacar'ın antrenmana katılmadığı, Koray Altınay'ın ise takımdan ayrı çalışmalarına devam ettiği ifade edildi.



Başkent ekibi, yarın Osmanlı Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.



Osmanlıspor, gözünü Avrupa'ya çevirdi

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki son maçında İsviçre'nin Zürih takımını sahasında ağırlayacak Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.



Kulüpten yapılan açıklamaya göre, haftanın ilk çalışmasında Spor Toto Süper Lig'de yapılan Kardemir Karabükspor maçında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaptı. Diğer futbolcular ise fitness salonunda farklı istasyonlarda dönüşümlü olarak kuvvet çalıştı.



Osmanlıspor, yarın yapacağı antrenmanla Zürih maçının hazırlıklarına devam edecek.



Osmanlıspor'a Slovenyalı hakem


UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda temsilcimiz Osmanlıspor'un kendi sahasında karşılaşacağı Zürich maçını Solvenya Futbol Federasyonundan Matej Jug yönetecek.



Ankarada'ki Osmanlı Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Andraz Kovacic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Dragoslav Peric ve Rade Obrenovic olacak.




#Osmanlıspor
#UEFA Avrupa Ligi
#Zürih
#Maç ne zaman
7 yıl önce