|

Osmanlıspor Zürih Özet - Avrupa maçı özeti

Osmanlıspor Zürih özeti ve golleri izleme sayfasını sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi L Grubu son hafta maçında temsilcimiz Osmanlıspor İsviçre ekibi Zürih ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlanırken ikinci yarıda temsilcimiz golü buldu. Maçın sonucunu, en son gelişmelerini, önemli dakikalarını, özet ve golleri haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
20:00 - 8/12/2016 الخميس
Güncelleme: 20:46 - 8/12/2016 الخميس
IHA
Osmanlıspor Zürih özet

ve gollerin görüntülerini sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Osmanlıspor bu akşam gruplardaki son maçına çıktı. Zürih karşısında daha etkili olan taraf Osmanlıspor olsa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ise ilk gol Osmanlıspor'dan geldi. Osmanlıspor Zürih maçının kaç kaç bittiğini, geniş özetini, golleri ve maç sononu bilgilerini haberimizden takip edebilirsiniz.



Osmanlıspor Zürih özeti için tıkla





Osmanlıspor, İsviçre ekibi Zürich karşısında Delarge'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz grubunda şu anki skorlarla lider durumda yer alıyor. Maçın bu şekilde bitmesi halinde Osmanlıspor tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma başarısı göstermiş olacak.



İşte Delarge'nin golü;











Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında İsviçre'nin Zürih takımını konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.



Maçtan dakikalar (İlk yarı)


3. dakikada ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Ndiaye'nin sert şutu üstten auta çıktı.



7. dakikada Brunner'in Osmanlıspor ceza sahasına attığı taç atışını Alain Nef altıpas alanına doğru indirdi. Burada topla buluşan Sarr'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden dışarı çıktı.



13. dakikada sol kanattan köşe vuruşunu kullanan Regattin'in ortasına yükselen Ndiaye'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.



22. dakikada Ndiaye'nin yerden pası ile ceza sahası dışında topla buluşan Mehmet Güven'in şutunda topu kaleci Vanins kontrol etti.



Stat: Osmanlı


Hakemler: Matej Jug xx, Matej Junic xx, Manuel Vidali xx


Osmanlıspor: Karcemarskas xx, Vrsajevic xx, Mehmet Güven xx, Pierre Webo xx, Ndiaye xx, Tiago Pinto xx, Regattin xx, Prochazka xx, Delarge xx, Numan Çürüksu xx, Maher xx


Yedekler: Hakan Arıkan, Aykut Demir, Erdal Kılıçaslan, Diabate, Rusescu, Umar, Muhammet Bayır


Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay


Zürih: Vanins xx, Winter xx, Nef xx, Kukeli xx, Cavusevic xx, Bangura xx, Kecojevic xx, Brunner xx, Sarr xx, Rodriguez xx, Voser xx


Yedekler: Baumann, Kone, Alesevic, Marchesano, Sadiku, Kempter, Schönbachler


Teknik Direktör: Uli Forte



Osmanlıspor-Zürih maçından notlar


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 13. haftada Kardemir Karabükspor ile oynadıkları son lig maçına göre ilk 11'de iki isimi değiştirdi.



Kart cezalısı Musa Çağıran'ın yerine orta sahada Mehmet Güven, sağ bekte ise Muhammed Bayır'ın yerine Vrsajevic forma giydi.



İsviçre temsilcisi, Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın Avrupa kupalarındaki 19 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Akçay, başkent ekibiyle deplasmanda rakibiyle oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybederek, 20. maçında yenilgi ile tanışmıştı.



- Tribünler


Ev sahibi ekip taraftarları kapalı, maraton ve kale arkasındaki tribünlerden takımlarına destek verdi. Mor-sarılılar, yaklaşık 10 bin kişi ile takımlarını yalnız bırakmadı.



Stat dışında maça gelen taraftarlara Osmanlıspor Kulübü'nün bayrakları dağıtıldı. Taraftarlar karşılaşmayı bu bayraklarla takip etti.



Osmanlı Stadı tribünlerinde yaklaşık 50 kişilik İsviçreli taraftar da yer aldı. Kolombiya'da düşen uçakta teknik heyet ve futbolcularını kaybeden Brezilya takımı Chapecoense için karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşundu bulunuldu.



- Osmanlıspor sahasında yenilgisiz


Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon sahasındaki 5 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi.



Kupada dört karşılaşmayı kazanan mor-sarılı ekip 1 maçında ise berabere kaldı. Başkent ekibi galip geldiği maçlarda rakiplerine gol izni de vermedi.



İsviçre 2. Lig ekibi Zürih, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 6 maçında galip gelemedi. Bu maçlarda sadece 2 beraberlik elde eden Zürih 4 müsabakada ise sahadan mağlup ayrıldı.



Zürih, bugüne kadar Türk takımları ile 6 kez karşı karşıya geldi. Bu seneki Osmanlıspor maçı da dahil konuk ekip 2'şer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı.



Karşılaşmayı 9 İsviçreli basın mensubu da takip etti.



#Osmanlıspor
#Zürih
#maç özeti
#maç golleri
#özet
#UEFA Avrupa Ligi
٪d سنوات قبل