|

Elon Musk yeni sistemle ilgili tüyo verdi

Ünlü elektrikli otomobil üreticisi Tesla Motors’un CEO’su Elon Musk gelecek ay tanıtılacak olan Oto pilot teknolojisi hakkında Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Sorulan sorulara cevap veren Musk, yenilikler hakkında detay vermekten kaçınırken kontrol algoritmasının ipek gibi pürüzsüz hissettirdiğini söyledi.

Yeni Şafak
14:34 - 23/05/2017 Tuesday
Güncelleme: 14:35 - 23/05/2017 Tuesday
Yeni Şafak
Elon Musk, yeni modellerde kullanılacak kontrol sisteminin gelecek ay açıklanacağını belirtti.
Elon Musk, yeni modellerde kullanılacak kontrol sisteminin gelecek ay açıklanacağını belirtti.

Son dönemde piyasa çıkarmaya hazırladığı Model 3 ile dikkatleri üzerine çeken ve piyasa değerini her geçen gün arttıran ABD'li elektrikli araba üreticisi Tesla'nın kurucusu ve CEO’su Elon Musk, resmi Twitter hesabından sorulan sorular üzerine açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan Tesla’nın Oto Pilot teknolojisiyle ilgili heyecanlı olduğunu belirten Musk, kontrol sisteminin ipeğe benzeterek pürüzsüz olduğunu söyledi.


Daha sonra ipek gibi pürüzsüz söylemine cevap olarak, bunun çok iyi olduğunu çünkü yüksek hızlarda sorun olabileceği yorumu üzerine kontrol sistemi hakkında tüyo veren Musk, sistemin güvenli fakat sevimsiz olduğunu belirterek gelecek ay çıkacak olan kontrol sistemi hakkında tüyolar vermiş oldu.




#Tesla
#Elon Musk
7 years ago