|

Mazda'dan 2 modele makyaj operasyonu

Japon üretici Mazda, iki ayrı modelini elden geçirerek Türkiye pazarına sundu. Yerden yüksek sevenlerin tercihi olan CX-5’ e makyaj operasyonu geçirten Mazda, alçak MX-5’i de hardtop tavan seçeneğine kavuşturdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/07/2017 الإثنين
Güncelleme: 02:07 - 24/07/2017 الإثنين
Yeni Şafak
Mazda'dan 2 modele makyaj operasyonu
Mazda'dan 2 modele makyaj operasyonu

Mazda, Türkiye’de satışa sunduğu yerden en yüksek ve yere en yakın olan modellerini elden geçirdi. İç ve dış tasarımıyla elden geçen Mazda CX-5 artık daha sade bir görünüme kavuştu. MX-5 ise birde RF ismini alarak hardtop tavana kavuştu. Yeni sert metal tavanla birlikte hem coupe hem de cabrio sürüş keyfine imkan veren MX-5 RF, 10 kilometre hıza kadar üstünü seyir halinde açabiliyor. Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, yeni CX-5 modelinin, Mazda bünyesinde bir devrim sayılan SKYACTIV Teknolojisi’ne sahip ilk modeli olduğunu vurgulayarak, modelin 120 ülkede 1,5 milyon adetlik satışa ulaştığını hatırlattı.

SATIŞLARIN YÜZDE 25’İ CX-5

Mazda’nın Jinba Ittai “sürücü-araç bütünlüğü” anlayışının etkinliğini kanıtlayan ve insan merkezli tasarım ve mühendislik felsefesinin ürünü olan CX-5, sadece dinamik tasarımı ve heyecan verici sürüş performansı ile değil, aynı zamanda şirketin yıllık satışlarının yaklaşık yüzde 25’ini oluşturmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Tamamen yeni CX-5’in SKYACTIV-ŞASİ teknolojisine sahip direksiyon, süspansiyon ve fren sistemleri daha hassas bir hale getirildi, oldukça konforlu bir sürüş sunan CX-5’in yol tutuş dengesi geliştirildi.

FİYATI 183 BİN 500 LİRA

Mazda CX-5 Türkiye’de tek motor seçeneği ile satılacak. SKYACTIV-G 2.0 teknolojisine sahip 160 beygir gücündeki otomobil, 183 bin 552 liradan satılacak.“Retractable Fastback” yani Mazda MX-5 RF, yumuşak tavan konseptine tereddütlü yaklaşan tüketicileri hedefliyor. Türkiye’de iki farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak MX-5 RF’in satış fiyat ise 138 bin 282 liradan başlıyor.

#Mazda
#Türkiye
#Otomobil
٪d سنوات قبل