|

Oyuna sinirlenip monitöre kafa attı

Çin'de popüler League of Legends oyununu oynayan bir oyunsever, üst üste yenildikten sonra hızını alamayıp ekrana kafa attı. Ekranın kırılmasıyla kafası sıkışan genç, görevlilerin yardımıyla zorlukla kurtuldu.

Yeni Şafak
16:57 - 26/03/2017 Pazar
Güncelleme: 16:59 - 26/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
League of Legends oyunun dünya çapında milyonlarca hayranı bulunuyor.
League of Legends oyunun dünya çapında milyonlarca hayranı bulunuyor.

Günümüzde popüler oyunları ilgiyle takip eden oyunseverler, kendilerini o kadar kaptırıyor ki, karşımıza ilginç sonuçlar çıkabiliyor.



Bildiğimiz üzere League of Legends (LoL) oyununun dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunuyor. Hatta e-spor adı altında turnuvalar düzenleniyor ve bu profesyonel etkinlikler büyük ses getiriyor.



Çin'de LoL oynayan bir genç ise kendini oyuna o kadar kaptırmış ki, üst üste kaybettikten sonra sinirlerine hakim olamayıp ekrana kafa atmış.





Fotoğraflarda gördüğümüz üzere kafası monitöre sıkışan genç, internet kafe çalışanlarının yardımıyla kafasını zorla çıkarmayı başarıyor. Olay sonrası haliyle oyunseverin kafasında ufak çaplı kesikler oluşmuş fakat ciddi bir sağlık sorunu yaşamadığı açıklandı.



Tabii bu gencin yaptığı biraz oyunseverliği aşıyor. Zira bugüne kadar sinirden ekranı yumruklayan, bilgisayarı yerden yere vuranları görmüştük. Fakat sinirden ekrana kafa atan ve kafasını ekrana sıkıştıran birisine ilk kez tanık oluyoruz.



#Oyun
#League of Legends
7 yıl önce