|

Özet: Galatasaray: 4 - TM Akhisarspor: 2 maç özeti ve golleri burada!

Galatasaray TM Akhisarspor maç özetini ve gollerini haberimizden görebilirsiniz. Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Akhisarspor'u konuk etti. Mücadelede iki kırmızı kart ile tam 6 gol vardı. Mücadelenin geniş özetini, golleri ve maçtan önemli dakikaları sayfamızdan bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
21:47 - 9/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:56 - 9/12/2017 Cumartesi
Diğer
Özet: ​Galatasaray: 4 - TM Akhisarspor: 2 maç özeti ve golleri burada!
Özet: ​Galatasaray: 4 - TM Akhisarspor: 2 maç özeti ve golleri burada!
Galatasaray TM Akhisarspor maç özeti
ve gollerini izlemek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Akhisarspor'u 4-2'lik skor ile yendi. Zorlu mücadeleden özet görüntüleri, golleri ve önemli pozisyonları haberimizden görebilirsiniz.
Maçtan dakikalar

16. dakikada Olcan Adın’ın ara pasında topla buluşan Lopes, ceza sahası içine ortaladı. Topa hamle yapan Maicon, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 0-1

26. dakikada Yasin Öztekin, Gomis’le yaptığı verkaç sonucu ceza sahası içinde topla buluştu. Yasin’in şutunda savunma son anda araya girerek mutlak golü engelledi.

38. dakikada Feghouli seri çalımlarla sağ kanattan ceza sahası içine girip arka direğe gönderdi. Belhanda gelişine vurdu ancak topu üstten auta gönderdi.

40. dakikada Ndiaye rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine girdi. Yaşanan karambolde top Belhanda’nın önünde kaldı. Bu futbolcu topu üstten dışarı yolladı.

43. dakikada gelişen Galatasaray atağında topla buluşan Belhanda rakibinden sıyrılıp gol şansı yakaladı ancak arkadan müdahaleyle yerde kaldı. Bu pozisyonda Lopes direkt kırmızı kart gördü.

45. dakikada atılan uzun topta top bir anda Olcan’ın önünde kaldı. Bu futbolcu, Muslera’nın açıldığını gördü ve topu uzun mesafeden aşırtma bir vuruşla ağlara gönderdi. 0-2


Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

49. dakikada gelişen Galatasaray atağında top son olarak Fernando’nun önünde kaldı. Bu futbolcu ceza sahası dışından sert vurdu ve farkı 1’e indiren isim oldu. 1-2

51. dakikada Galatasaray golden sonra baskısını artırdı. Ndiaye’nin pasında topla buluşan Gomis, düzeltip vuruşunu yaptı. Savunmaya çarpan top ağlara gitti. 2-2

68. dakikada Gomis’in topsuz alanda Mustafa Yumlu’ya yaptığı hareketi faul olarak değerlendiren hakem Ümit Öztürk, Fransız futbolcuyu direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

70. dakikada Denayer sağdan bindirip son çizgiye indi ve kale sahası içine gönderdi. Bomboş pozisyondaki Belhanda, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. 3-2

84. dakikada Ömer Bayram’ın soldan yaptığı ortada top Muslera ve savunmayı geçti. Arka direkte müsait pozisyondaki Olcan kafayı vurdu ancak yandan auta gönderdi.

90 4. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Belhanda düşürüldü, hakem penaltı noktasını gösterecekken Feghouli dokundu ve topu ağlara gönderdi. 4-2

Belhanda ligdeki ikinci golünü kaydetti

Galatasaray, Akhisarspor karşılaşmasında Younes Belhanda, Akhisarspor karşısında attığı golle ligdeki ikinci golünü kaydetti. Belhanda, asist sayısını da 6’ya çıkardı.Galatasaray, Süper Lig’de bu hafta evinde 2-0 geriye düştüğü Teleset Mobiya Akhisarspor mücadelesinden 3-2 galip ayrıldı. Fernando ve Gomis ile beraberliği yakalayan sarı-kırmızılılar, Younes Belhanda’nın ayağından bulduğu golle sahadan galip ayrıldı. Faslı futbolcu, Akhisar’a attığı golle ligdeki gol sayısını ikiye çıkardı. Belhanda’nın Sofiane Feghouli’ye verdiği pasla da asist sayısını 6’ya yükseltti.


Galatasaray, ikinci kez geriden döndü

Galatasaray, ligde Bursaspor maçından sonra ikinci kez Akhisarspor maçından da geriden gelerek rakibini mağlup etti.Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, zorlu Teleset Akhisarspor maçından galip ayrılmasını bildi. Sarı-kırmızılılar, devreye 2-0 geride girdi. İkinci yarıda hücum anlamında daha etkili olan sarı-kırmızılılar, ilk önce Fernando ile farkı 1’e indirdi.

Gomis’in golü ile eşitliği yakalayan Galatasaray, Belhanda ve Feghouli’nin golleri ile mücadeleden 4-2 galip ayrıldı.Sarı-kırmızılılar, bu ikinci kez geriden geldiği bir müsabakada rakibini mağlup etti. Galatasaray, daha önce ligin 6. haftasında Bursaspor deplasmanında ilk yarı 1-0 geride kapamış, ikinci yarıda Feghouli ve Tolga Ciğerci’nin golleri ile 2-1 galip geldi.


Feghouli 3. golünü attı

Galatasaray’ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Akhisarspor’a attığı golle ligdeki gol sayını 3’e çıkardı.Süper Lig’de bu hafta Galatasaray, geriden gelerek Teleset Mobilya Akhisarspor’u 4-2 mağlup etti. Müsabakanın son golü sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu Sofiane Feghouli kaydetti. Belhanda’nın rakibinin müdahalesiyle yerde kalmasının ardından hakem Ümit Öztürk pozisyonu avantaja bıraktı ve top Feghouli’nin önünde kaldı. Feghouli de meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.27 yaşındaki futbolcu, böylece gol sayısını 3’e çıkardı.

Bafetimbi Gomis, kırmızı kart gördü

Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, müsabakanın 68. dakikasında Mustafa Yumlu’ya yaptığı hareketten dolayı kırmızı kartla oyundan atıldı.Süper Lig’in 15. haftasında Akhisarspor’u ağırlayan Galatasaray’da Bafetimbi Gomis, şoku yaşanıyor. Fransız golcü, Bafetimbi Gomis, karşılaşmanın 68. dakikasında topsuz alanda Mustafa Yumlu’ya yaptığı hareket sonrasında Yumlu, yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından maçın hakemi Ümit Öztürk, Fransız futbolcuya direkt kırmızı kart gösterdi.Yıldız golcü, 51. dakika takımının ikinci golünü kaydetmişti. Gomis, direkt kırmızı kart gördüğü için en az iki maç takımını yalnız bırakacak.


#Galatasaray
#Akhisarspor
#Süper Lig
#özet
#maç özeti
#maç golleri
#futbol
6 yıl önce