|

ÖZET: Medipol Başakşehir Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri

Medipol Başakşehir Galatasaray özet görüntüleri ve golleri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Süper Lig'in 12. haftasında bu akşam Başakşehir sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip 2-0'lık üstünlük ile tamamladı. Karşılaşmanın kaç kaç bittiğini, maç sonucunu, geniş özet ve golleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:10 - 18/11/2017 السبت
Güncelleme: 20:26 - 18/11/2017 السبت
AA
Medipol Başakşehir - Galatasaray maç özeti burada!
Medipol Başakşehir - Galatasaray maç özeti burada!
Medipol Başakşehir Galatasaray maç özeti
ni ve golleri haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'İn 12. haftasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir'e konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0'lık Başakşehir üstünlüğü ile tamamlandı.
Başakşehir Galatasaray
maçının sonunda
geniş özet
ve golleri paylaştığımız bağlantı üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. İşte Medipol Başakşehir Galatasaray maçından son gelişmeler.
Başakşehir Galatasaray maçından notlar

Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'ın ilk 11'inde 2 değişikliğe gidilirken, teknik direktör Igor Tudor, çift forvetle takımını sahaya sürdü. Galatasaray'ın ligde son oynadığı Gençlerbirlği müsabakasında sarı kart cezalısı durumuna düşen Serdar Aziz ile teknik direktör Tudor'un tercihleri arasına giremeyen Garry Rodrigues, Medipol Başakşehir karşılaşmasının başlangıç kadrosunda yer alamazken, yerlerine Iasmin Latovlevici ve Badou Ndiaye görev aldı.

Öte yandan, Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 3 maç ceza alan Sofiane Feghouli, Gençlerbirliği müsabakasının ardından Medipol Başakşehir önünde de forma giyemedi.

- Tudor takımını 4-4-2 dizilişiyle sahaya sürdü

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Igor Tudor, Medipol Başakşehir müsabakasında takımını 4-4-2 dizilişiyle sahaya çıkararak, bu sezon bir ilki gerçekleştirdi.


Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçına yine çift forvetle çıkan ancak 3-5-2 dizilişini tercih eden Hırvat teknik adam, Medipol Başakşehir'e karşı ise 4-4-2 dizilişiyle takımını sahaya sürdürdü. Galatasaray'ın Medipol Başakşehir maçı 11'i, Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Fernando, Ndiaye, Tolga Ciğerci, Belhanda, Eren Derdiyok ve Gomis şeklinde oldu.


- Ndiaye formasına kavuştu

Sarı-kırmızılı futbol takımında kırmızı kart cezasını dolduran Badou Ndiaye, yeniden sahadaki yerini aldı. Ligde Trabzonspor ile yapılan müsabakada çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Ndiaye, Gençlerbirliği karşısında cezasını çekmesinin ardından, Medipol Başakşehir maçında formasına tekrar kavuştu.


- Taraftarı yalnız bırakmadı

Galatasaray taraftarları, Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda kendileri için ayrılan bölümü dolduran yaklaşık bin 500 sarı-kırmızılı taraftar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.


#Galatasaray
#Medipol Başakşehir
#Süper Lig
#maç özeti
#maç golleri
#özet
#12. hafta
#futbol
٪d سنوات قبل
default-profile-img