|

Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak? UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Olympique Lyon'u konuk edecek. Zorlu maçın hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu haberimizden görebilir son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:17 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:39 - 19/04/2017 Çarşamba
Diğer
Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında Olympique Lyon'u ağırlayacak. Stockholm'daki final için tur arayacak Beşiktaş deplasmanda aldığı 2-1'lik yenilgiyi Vodafone Arena'da Lyon'u yenerek telafi etmek istiyor. Beşiktaş Lyon maçından en son gelişmeleri ve detaylı bilgileri sayfamızdan görebilirsiniz.

Beşiktaş Lyon maçı 20 Nisan 2017 Perşembe akşamı saat 22.05'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.
Beşiktaş'ın rakibi Lyon İstanbul'da-
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında yarın karşılaşacağı Fransa'nın Olympique Lyon takımı İstanbul'a geldi.Siyah beyazlı takımın ilk karşılaşmada 2-1 mağlup olduğu Olympique Lyon, yarın oynanacak rövanş maçı için uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi. Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yapan Lyon takımında, ilk maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rafael'in yanı sıra sakatlığı bulunan Emanuel Mammana İstanbul'a getirilmedi. Güvenlik önlemi altında havalimanından çıkan Lyon'un, Beşiktaş maçı kafilesinde şu futbolcular yer aldı:Mocio, Jallet, Lopes, Diakhaby, Gorgelin, Morel, Yanga-Mbiwa, Nkoulou, Ferri, Rybus, Cornet, Aouar Darder, Tolisso, Valbuena, Gonalons, Ghezzal, Tousart, Lacazette, Fekir, Gaspar, Mateta.
Vodafone Arena’da Lyon taraftarı yok-
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Lyon taraftarının olmayacağını açıkladı.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçı öncesi katıldığı bir panelde açıklamada bulundu. Orman, Lyon taraftarının Vodafone Arena’da olmayacağını duyururken, Fransız ekibiyle 2100 deplasman biletinin Beşiktaşlı taraftarlara satılması konusunda anlaştıklarını duyurdu.Beşiktaş ile Lyon yarın saat 22.02’te Vodafone Arena’da karşılaşacak. İlk maçı Fransız ekibi 2-1 kazanmıştı.

Beşiktaş nasıl tur atlar-
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında yarın Lyon’u ağırlayacak olan siyah-beyazlılar, 1-0 ve 2 farklı her türlü galibiyette yarı final vizesini cebine koyacak. Lyon ile Fransa’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybeden Beşiktaş, yarın saat 22.05’te rakibini sahasında ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkmak için taraftarı önünde boy gösterecek olan siyah-beyazlılara 1-0’lık galibiyet yetiyor. Deplasmanda attığı golün avantajıyla 1-0 ya da daha farklı galibiyetlerle turu geçebilecek olan Beşiktaş, 2-1 kazandığı takdirde ise uzatma dakikalarında tur kovalayacak.Tek farklı galibiyetler Lyon’a yarıyor 1-0’lık skor Beşiktaş’a turu getirirken, 2-1’lik Beşiktaş galibiyeti ise maçın uzamasına sebep oluyor. Bu 2 skor dışında alınabilecek her türlü tek farklı Lyon galibiyetinde ise turu geçen taraf Fransız ekibi olacak. Karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanması halinde de yarı finale adını yazdıracak olan taraf Lyon olacak.
#Beşiktaş
#Lyon
#Olympique Lyon
#UEFA Avrupa Ligi
#çeyrek final
#Maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
7 yıl önce