|

CANLI İZLE: Beşiktaş Gençlerbirliği maçı CANLI izle! BJK Gençlerbirliği canlı skor

CANLI İZLE: Süper Lig'de 8.hafta maçlarında Beşiktaş Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Oynadığı oyunla göz kamaştıran Beşiktaş (BJK) Galatasaray derbisi öncesinde Ankara'da Gençlerbirliğini yenerek derbi öncesi moral bulmak istiyor ve liderlik koltuğundan kopmamak istiyor. Beşiktaş Gençlerbirliği canlı anlatım ve canlı izleme linki haberimizde. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
15:40 - 13/10/2017 Cuma
Güncelleme: 16:05 - 13/10/2017 Cuma
Diğer
Beşiktaş Gençlerbirliği maçı CANLI izle...
Beşiktaş Gençlerbirliği maçı CANLI izle...

Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izlemek ve canlı takip etmek için haberimize bakınız. Şampiyonlar Ligi'nde 2'de 2 yapan Kara Kartal Süper Lig'de de çıkışını sürdürmek istiyor. İki kulvarda da iyi giden Beşiktaş bu akşam Ankara'da Gençlerbirliği'ni evinde yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı beINSPORT'tan canlı olarak yayınlanacak. Aboneliği olmayan futbolseverler maçı yenisafak.com simülasyon uygulaması üzerinden canlı olarak takip edebilirler. İşte Beşiktaş Gençlerbirliği maçı CANLI...


(Beşiktaş Gençlerbirliğ
i maçını beINSPORT aboneliği olanlar izleyebilir.)
BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ CANLI TAKİP ET:


Beşiktaş’ta Orkan Çınar ve Medel kadroya alınmadı

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Gary Medel ve sakatlığı bulunan genç oyuncu Orkan Çınar, Gençlerbirliği maç kadrosuna alınmadı.Beşiktaş, Süper Lig’in 8. hafta açılış mücadelesinde deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesi iki oyuncuya kadroda yer vermedi. Ümit milli takımdan sakat dönen genç oyuncu Orkan Çınar ve Gary Medel, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.


Beşiktaş, Gençlerbirliği ile 89. randevuda

Beşiktaş, Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği ile 89. kez mücadele edecek.

Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, yarın 20.00’de Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan 7 haftada siyah-beyazlı ekip, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile lider Galatasaray’ın en yakın takipçisi olurken, başkent temsilcisi ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak, ligin son sırasında yer buldu.

Ligde 50 galibiyet

Beşiktaş, Süper Lig tarihinde kırmızı-siyahlılar 88 kez karşı karşıya geldi. Bu seride siyah-beyazlılar 50 kez galip gelirken, Gençlerbirliği ise 7 kez 3 puan aldı. 31 karşılaşmadan ise kazanan çıkmadı. Kırmızı-siyahlılar ile ligde oynadığı son 32 mücadeleden 30 galibiyet alan Beşiktaş, rakibi ile ligde oynadığı son iki maçtan da 3 puan aldı.

Deplasman sıkıntısı

Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son mücadeleden mağlubiyet ile ayrılan siyah-beyazlı ekip, son 13 deplasman maçında da 4 kez sahadan yenik ayrıldı. Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanında oynadığı son 6 maçta ise 1 galibiyet elde etti.

Eksikler tamamlandı

Ligin 6. haftasında deplasmanda oynanan Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ta 3 oyuncu kırmızı kart görmüştü. 7. haftada Vodafone Park’ta oynanan Trabzonspor mücadelesinde kırmızı kart cezalısı olan Oğuzhan, Atiba ve Quaresma forma giymeyerek cezalarını tamamladı. Bu 3 futbolcunun da Gençlerbirliği deplasmanında 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.


Şenol Güneş kulübede

Fenerbahçe derbisinde hakeme itirazından dolayı tribüne gönderilen ve 1 maç men cezası alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor mücadelesinde cezasını tamamlayan bir diğer isim oldu. 7. haftada oynanan maçta tribünden takip eden Güneş, Ankara’da kulübede olacak.

#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
#BJK Gençlerbirliği ​canlı skor
#Beşiktaş Gençlerbirliği ​canlı
#canlı izle
#canlı skor
7 yıl önce