|

Facebook sayfaları neden kapatılıyor? Facebook kıyıma başladı

Facebook sayfaları neden kapatılıyor? Son günlerde Facebook üzerinde ticari veya hayran sayfası olan kullanıcıların sayfaları kapatılmaya başlandı. Geçtiğimiz aylarda Yeni Şafak’a yaptığı sansürün ardından Facebook bu kez de kullanıcıların sayfalarında kıyıma başladı.

Yeni Şafak
15:42 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 12:50 - 27/05/2016 Cuma
Diğer

Facebook sayfaları neden kapatılıyor? Birkaç gündür Facebook'un haksız yere sayfa kapatmaları devam ediyor. Büyük forumlarda en çok konuşulan konular arasında yer alan bu sorun herkesin canını sıkmış durumda. Peki Facebook sayfaları neden kapatıyor ve neleri bahane ediyor?



En büyük forumlar üzerinde birkaç gündür Facebook'un yaptığı haksız eylemler yer alıyor. Sayfalarına gözü gibi bakan kullanıcılar, ya kullanıcı sayısının düştüğünden ya da sayfaların kapatıldığından dert yanıyor.



Özellikle sayfa birleştirmeye kendisi onay veren Facebook, sayfa birleştirme nedeniyle herkesin hesabına el koymaya başladı.



Aşağıdaki fotoğraflardan Facebook'tan canı yananların dertlerini görebilirsiniz.



Öncelikle Facebook tarafından gönderilen mesaja bakalım:




Kullanıcıların gönderdiği mesajlar



Aynı dertten başı yanan diğer arkadaş







Facebook'ta sayfası olup da kapanan bazı arkadaşların dertleri bunlar. Bunlar gibi bir sürü kişi Facebook sayfalarının kapatılmasından, erişim azlığından ve birçok sorundan dert yanıyor.



Facebook'a şikayet dilekçesi göndermek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.






#Facebook
#Sayfalar
#Sayfalar neden kapatıldı?
8 yıl önce