|

Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe takımları son hazırlıklarını yapıyor. İşte maçın tarihi ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
23:33 - 23/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 21:48 - 23/05/2016 Pazartesi

Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesi öncesindeki son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar.



Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor


Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde 26 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe'yle oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.



Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki antrenmanın tamamında Semih Kaya'nın takımla çalıştığı belirtildi.



Top kontrol çalışmasıyla başlayan basına kapalı antrenmanın taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi.



Galatasaray, kupa finalinin hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı akşam antrenmanıyla sürdürecek. Sarı-kırmızılılar, antrenmandan sonra özel uçakla, finalin oynanacağı Antalya'ya giderek, kampa girecek.



Fenerbahçe, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası final maçında karşılaşacağı Galatasaray mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor.


Can Bartu Tesisleri'de, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde sarı-lacivertliler basına kapalı olarak antrenman yaptı. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Pas organizasyonları ve yapılan çift kale maçlarla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.


Hollandalı futbolcu Robin van Persie, Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba takımla çalışırken, Mehmet Topuz, Lazar Markovic ve Uygar Mert Zeybek ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Rehabilitasyon süreci devam eden Volkan Demirel ile A Milli Takım'ın EURO 2016 geniş aday kadrosunda yer alan Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Alper Potuk antrenmanda yer almadı.


Tesislere gelen minik taraftarlar antrenmanın bir bölümünü izlediler ve futbolcular ile bir araya geldiler.


Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.




#Fenerbahçe
#Futbol
#Galatasaray
#Ziraat Türkiye Kupası
#Maç ne zaman
8 yıl önce