|

İzmir ve İstanbul'da çete operasyonu, 14 gözaltı

İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilen çete operasyonunda, 14 kişi gözaltına alındı. Çetenin elebaşılığını ise, ağabeyi Misbah A.'nın cezaevine girmesi üzerine erkek gibi giyinip davranan kızkardeşi B.E.A.'nın yaptığı öne sürüldü.

Yeni Şafak
10:18 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 07:20 - 24/05/2016 Salı
Diğer

Organize suç örgütüne yönelik bir süredir soruşturma yürüten Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun talimatıyla, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü çalışma yaptı. İzmir ve İstanbul illerinde süren araştırmalar sonrasında organize suç örgütü olarak faaliyet gösterdiği öne sürülen çeteye yönelik sabah saatlerinde operasyon yapıldı. İki ilde yapılan baskınlarda 14 kişi gözaltına alındı. Çete üyelerinin evlerindeki aramalarda da çok sayıda silah, bol miktarda uyuşturucu, çek- senet ve tapu kayıtları ele geçirildi.



AĞABEYİNİN YERİNE GEÇMİŞ

Bu arada çetenin elebaşılığını ise, yine organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle halen cezaevinde olan Misbah A.'nın kızkardeşinin yaptığı öne sürüldü. Ağabeyinin yerine geçen ve gözaltında olan B.E.A.'nın, erkek gibi giyindiği ve öyle davrandığı ifade edildi.



#İzmir
#İstanbul
#Operasyon
8 yıl önce