|

Mersin haber - Tarsus'ta kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde otomobille kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
17:46 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 14:47 - 24/05/2016 Salı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde otomobille kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.



Kaza, Bağlar ve Gaziler Mahallesi'ni birbirine bağlayan Gazipaşa Bulvarı ile Mavi Bulvar'ın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Saat 14.00 sıralarında Mavi Bulvar'dan çıkan sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 01 BCF 97 plakalı kamyonet, Gazipaşa Bulvarı'ndan gelen 29 yaşındaki Veysel Öz yönetimindeki 01 DJH 10 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet devrilip metrelerce sürüklenirken, kamyonetten fırlayan 33 yaşındaki Ali İhsan Köse kaldırma düşerek, arkadaşı 56 yaşındaki İbrahim Yanardağ da devrilen kamyonetin altında kalarak öldü. Otomobil sürücüsü Veysel Öz ile eşi 24 yaşındaki Merve Öz ise ağır yalandı. Ambulansla hastaneye götürülen Merve Öz'ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.



TRAFİK IŞIĞI İSTEDİLER


Kaza sonrası karayolu saatlerce ulaşıma kapanırken, ölenlerin cansız bedenleri otopsi için Mersin Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olay yerinde toplanan vatandaşlar, kavşakta ve Gazipaşa Bulvarı'nda sürekli bu tür kazaların meydana geldiğini belirterek, "Artık can kaybı yaşanmasını istemiyoruz, buraya trafik sinyalizasyon lambası istiyoruz" dedi.


Öte yandan trafik kazası, kavşağa yakın bir noktada yer alan akaryakıt istasyonun güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.




#Mersin
#Tarsus
#Trafik kazası
8 yıl önce