|

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı - İstanbul hava durumu 5 günlük

İstanbul hava durumu 5 günlük tahminlerini haberimizden görebilirsiniz. Meteoroloji'den Marmara için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Peki İstanbul hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak? Vatandaşlar için yapılan uyarıların detaylarını ve İstanbul 5 günlük hava durumu bilgilerini buradan görebilirsiniz. İşte detaylı açıklamalar.

Yeni Şafak
18:35 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:41 - 26/05/2016 Perşembe

İstanbul hava durumu raporunu sizler için haberimizde paylaşıyoruz. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre, Marmara bölgesi için kuvvetli yağışların beklendiği bildirildi. Peki İstanbul hava durumu tahminleri neler? Meteoroloji'den İstanbul için yapılan hava durumu uyarılarını ve detaylı bilgileri haberimizden görebilirsiniz. İşte 5 günlük İstanbul hava durumu.


için tıkla



Marmara'nın doğusunda kuvvetli yağışların beklendiği bildirildi.



Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, gece saatlerde Marmara'nın kuzeyinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanağın, sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



Vatandaşlardan, ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.



Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeler


UYARILAR

İstanbul hava durumu 5 günlik tahminlerini haberimizden görebilirsiniz. Meteoroloji'den Marmara için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Peki İstanbul hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak? Vatandaşlar için yapılan uyarıların detaylarını ve İstanbul 5 günlük hava durumu bilgilerini buradan görebilirsiniz. İşte detaylı açıklamalar.


#Meteoroloji
#yağış
#İstanbul hava durumu
8 yıl önce