|

Nusaybin haber - Nusaybin’de 2 şehit 8 yaralı

Nusaybin haber – Nusaybin’de 1 uzman çavuş şehit olurken 1 asker de yaralandı. Alınan son dakika bilgilerine göre el yapımı patlayıcı infilak ettirildi ve patlamayla birlikte şehit sayısı 2'ye çıktı. . İşte son dakika Nusaybin haberleri…

Yeni Şafak
13:59 - 26/05/2016 Thursday
Güncelleme: 14:09 - 26/05/2016 Thursday
Diğer

Nusaybin haberleri – Nusaybin'de 1 uzman çavuş ve 1 polis şehit olurken 1 asker de yaralandı. Olay Nusaybin'in Fırat Mahallesi Çağ Çağ Caddesi'nde meydana geldi. Patlamanın ardından ise bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.



Nusaybin ilçesi Fırat Mahallesi Çağ Çağ Caddesi'nde operasyona çıkan askerlere yönelik el yapımı patlayıcılı saldırı düzenlendi.



Saldırıda 1 uzman çavuş ve 1 polis şehit olurken, 1 asker de yaralandı.



Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için ilçede operasyonların devam ettiği belirtildi.



ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Nusaybin'de PKK'lıların güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi. Saldırıda şehit olan uzman çavuşun yanı sıra ağır yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.


Saldırıda 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralıların durumlarını iyi olduğu ifade edildi. Bugün 1 asker ile 1 polisin şehit olduğu Nusaybin'de güvenlik güçleri PKK'lılar etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor


#Nusaybin
#Nusaybin haberleri
#Nusaybin'de 1 şehit
8 years ago