|

PES 2017 ne zaman çıkacak? İşte PES 2017 özellikleri

PES 2017 ne zaman çıkacak? Futbolseverlerin vazgeçemediği oyunların arasında yer alan “PES” için yeni bir versiyon geliyor. Yapılan resmi açıklamayla birlikte PES 2017’in ne zaman çıkacağı ve özellikleri gün yüzüne kavuşmuş oldu.

Yeni Şafak
12:09 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 09:11 - 27/05/2016 Cuma
Diğer

PES 2017 ne zaman çıkacak? Her çıkardığı versiyonla yeniliklere imza atan ve kullanıcıların vazgeçemediği oyunlar geliştiren KONAMI, son olarak da PES 2017'yi piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Yaptığı açıklamayla yeniliklerden bahsedilirken, özelliklere de yer verildi. Peki PES 2017 ne zaman çıkacak ve özellikleri neler olacak?



Futbol oyunu denilince akla iki isim geliyor:

FIFA

ve

PES

(Pro Evolution Soccer). İlk olarak 1995'te hayatımıza giren FIFA'ya karşı 2001 yılında en büyük rakip olarak ortaya çıkan PES'in dünya çapında milyonlarca takipçisi bulunuyor.



Pro Evolution Soccer 2016, 15 Eylül 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Dünya çapında futbol sezonlarının bitmesiyle birlikte PES severleri de yeni bir heyecan kapladı. Zira yeni sezon demek, yeni oyun anlamına geliyor.



Beklenen açıklama nihayet geldi. Oyun geliştiricisi KONAMI,

üzerinden PES 2017 için kritik tarihi açıkladı.






PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 ve PlayStation 3

platformları için piyasaya sürülmesi planlanan oyun,

14 Haziran'da

düzenlenecek olan E3 oyun fuarında tanıtılacak. Piyasaya çıkış tarihi ise çok büyük ihtimalle

Eylül veya Ekim

ayında gerçekleşecek.



Oyuna dair açıklanan yenilikler şu şekilde:



  • Real Touch:
    Diğer oyuncuları da kontrol ederek hiç beklenmedik bir şekilde sürpriz paslar verme.
  • Precise Pass:
    Real Touch özelliğiyle kombine edilen bu özellik ile pas vermek artık sanata dönüşüyor. Pas hızı ve doğruluğu artık çok daha gerçekçi.
  • Kaleciler:
    Artık kaleci animasyonları çok daha gerçekçi olacak. Gol olduğunda kalecilerin verdiği reaksiyonlar, mevcut oyuna göre çok daha farklı gerçekleşecek.
  • Korner Stratejileri:
    Hem savunma hem de hücum yaparken köşe vuruşları artık çok daha gelişmiş olacak. Adam adama markaj yapma imkanı geliyor.
  • Doğal Hareketler:
    Futbolcuların koşuları, pasları, şutları, çalımları kısacası tüm hareketleri artık çok daha gerçekçi bir görünüme sahip olacak. Örneğin çok koşup yorulan bir futbolcunun çalım atması veya şut çekmesi daha da zorlaşacak.




PES 2017 ne zaman çıkacak? Futbolseverlerin vazgeçemediği oyunların arasında yer alan “PES” için yeni bir versiyon geliyor. Yapılan resmi açıklamayla birlikte PES 2017'in ne zaman çıkacağı ve özellikleri gün yüzüne kavuşmuş oldu.



#PES
#2017
#KONAMI
8 yıl önce