|

Samsun Haber - Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun İlkadım ilçesinde uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı. Samsunspor'un taraftar ürünleri yaz koleksiyonu için hazırlattığı kırmızı ve beyaz tişörtler satışa çıktı.

Yeni Şafak
15:31 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 12:33 - 31/05/2016 Salı
AA

Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Murat B'nin (21) Kadıköy Mahallesi'nde uyuşturucu sattığı ihbarını alan polis ekipleri şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, bir kişiye uyuşturucu sattığı tespit edilen Murat B'yi gözaltına aldı. Üzerinde yapılan aramada bir miktar sentetik uyuşturucu bulunan şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Murat B'nin bir süre önce benzer suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.



Samsunspor'dan Taraftarlara Özel Yaz Ürünü


Samsunspor'un taraftar ürünleri yaz koleksiyonu için hazırlattığı kırmızı ve beyaz tişörtler satışa çıktı. PTT 1. Lig'i 44 puanla 9. sırada bitiren, ekonomik yönden sıkıntılı günler yaşayan ve transfer yasağı bulunan Samsunspor, kulübe maddi açıdan gelir kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp, resmi internet sitesi “www.samsunspor.org”dan yapılan bildiri ile üzerinde “1965 Samsunspor” yazılı kırmızı ve beyaz tişörtlerinSamsunspor satış mağazalarında satışa sunulduğunu duyurdu. Tişörtlerin fiyatı ise 25 liradan taraftarlara sunuluyor.




#Bonzai
#Samsun
#Samsun haber
8 yıl önce