|

Şırnak haber - PKK vatandaşların evlerine zarar verdi!

Şırnak haber - PKK bu kez de vatandaşların evlerine zarar veriyor. Alınan bilgilere göre devam eden operasyonlar sırasında PKK'nın vatandaşların evlerine zarar verdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
09:12 - 25/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:14 - 25/05/2016 Çarşamba
Diğer

Şırnak haber - Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak'ta teröristler, vatandaşların evlerine zarar vererek kullanılmaz hale getirdi.


Şırnak il merkezinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Güvenlik güçleri tarafından paylaşılan görüntülerde, operasyonlar kapsamında evlerde yapılan aramalarda teröristlerin Şırnaklı vatandaşların evlerine verdikleri zararlar açıkça görülüyor. Hainlerin vatandaşların evlerini kendi barınma yerleri haline dönüştürürken evlerin zeminlerini sığınaklar yapabilmek için kazdıkları, duvarlarını ise geçiş koridorları yapabilmek için yıktıkları belirlendi. Görüntülerde, teröristlerin ne kadar kötü koşullarda kaldığı da görülüyor. Evde teröristlerin el yapımı patlayıcı yapımında kullandığı çok miktarda çivi, tüp gibi malzemeler de ele geçirildi.

#Şırnak
#PKK
#Zarar
8 yıl önce