|

Son dakika Kilis'e roketli saldırı: 3 yaralı haberi

Son dakika Kilis'e roketli saldırının gerçekleştiği bildirildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Kilis'in Elbeyli ilçesine Suriye'de bulunan DAEŞ mevzilerinden roketli saldırı yapıldı. Saldırıda 3 kişinin yaralandığı gelen son bilgiler arasında. İşte son dakika Kilis haberleri ve detaylı bilgiler.

Yeni Şafak
18:40 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 15:53 - 27/05/2016 Cuma
Diğer

Son dakika Kilis haber - Kilis'e roketli saldırı düzenlendiği ve 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Suriye'de bulunan terör örgütü DAEŞ'in mevzilerinden Kilis'in Elbeyli İlçesinde roket atıldığı bildirildi. Kilis'e yapılan roketli saldırıda ilk belirlemelere göre, 3 vatandaşın yaralandığı açıklandı. İşte Kilis'ten son dakika gelişmeleri.



Suriye'de bulunan DAEŞ mevzilerinden Kilis'in Elbeyli ilçesine roketli saldırı düzenlendi. Üç roketin atıldıığı saldırı sonucu 3 vatandaş yaralandı.



Kilis'in Elbeyli ilçesinin Hürriyet Mahallesi'ne Suriye'deki DAEŞ hedeflerinden roket mermisi atıldı.



Olayda 3 kişi yaralandı.



7 Mayıs gününden bu yana sessizliğin hakim olduğu kente 20 kilometre uzaklıktaki Elbeyli ilçesinin Hürriyet Mahallesi'ne bugün saat 18.00 sıralarında Suriye tarafından atılan bir roketatar mermisi düştü. Bir evin duvarına isabet ederek infilak eden roketatar mermisinin mühimmat parçaları üç kişinin yaralanmasına neden oldu.



İlçede tedirginliğe yol açan patlama bölgesine güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edilirken, roketin atıldığı Suriye'nin Bab bölgesi ise sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve Sakarya adlı çok namlulu roketatar bataryaları tarafından ateş altına alındı.




#Kilis
#Son dakika haberleri
#Roketli saldırı
#Suriye
8 yıl önce
default-profile-img