|

Son dakika Tunceli'de çatışma 1 şehit, 1 yaralı

Son dakika Tunceli'de çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi de yaralandı. Edinilen son bilgilere göre, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan bir asker Elazığ Asker Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İşte Tunce'li'den son gelişmeler ve detaylı bilgiler.

Yeni Şafak
17:00 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:17 - 26/05/2016 Perşembe

Son dakika Tunceli'de çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı bildirildi. Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki Kuşluca Jandarma Karakolu'ndan operasyona çıkan güvenik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Alınan son dakika bilgisine göre ise çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 1 askerin ise yaralandığı ifade edildi. Tunceli'den son dakika gelişmelerini ve tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.



Tunceli'de, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir güvenlik görevlisi şehit oldu, bir güvenlik görevlisi de yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesi Kuşluca Jandarma Karakolu'ndan operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte, 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılardan biri olay yerinde şehit olurken, diğer yaralı askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.


Çatışmanın sürdüğü bölgeye çok sayıda özel harekat timleri sevk edildi.

#Tunceli
#Son dakika haberleri
#Çatışma
#Terörist
#Şehit
8 yıl önce