|

Son dakika UEFA'dan Lyon-Beşiktaş maçı kararı

Son dakika gelişmesi olarak UEFA Lyon-Beşiktaş maçı kararını açıkladı. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, olayların tekrar edilmesi durumunda Avrupa'dan men edileceği ifade edildi.

Yeni Şafak
19:28 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:38 - 19/04/2017 Çarşamba
Diğer
Son dakika UEFA'dan Lyon-Beşiktaş maçı kararı​
Son dakika UEFA'dan Lyon-Beşiktaş maçı kararı​

Son dakika spor haberi: UEFA, Lyon-Beşiktaş maçı hakkındaki kararını açıkladı. İşte o açıklamalar.

UEFA: 'Olaylar tekrarlanırsa Avrupa'dan men edilecek'
UEFA, Beşiktaş ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdi. İki takım böyle bir olayı tekrarlarsa, 1 yıl men edilecekler.

UEFA, Lyon maçında yaşanan saha olayları nedeniyle hem Fransız ekibine hem de Beşiktaş'a ertelemeli 2 yıl men cezası verdi. Karara göre; her iki takım da iki yıl içinde benzer bir olaya sebebiyet vermeleri halinde UEFA Avrupa Kupaları'ndan bir yıl men edilecek.

Ayrıntılar geliyor..

Lyon-Beşiktaş maçı öncesi gerginlik-
Lyon–Beşiktaş maçı öncesi stada girmek için hazırlanan Beşiktaş taraftarı, Lyon taraftarının hedefi oldu. Sözlü atışmalarda bulunan iki tarafı dağıtmak için araya giren Fransız polisi, taraftarlara biber gazı sıktı.
Yaşanan gerginliğin ardından Fransız polisi 1 Beşiktaşlı taraftarı göz altına aldı.

Öte yandan Lyon'la oynanacak mücadelede 20 bini aşkın Beşiktaş taraftarının stadyumda yer alacağı belirtildi. Fransız polisi, 50 bin kişilik stadyumda güvenliği sağlamak için taraftarların arasına da sivil ekipleri yerleştirdi.

#UEFA
#Lyon
#Beşiktaş
#Ceza
#Son dakika haberleri
#UEFA Avrupa Ligi
7 yıl önce