|

Spor gazeteleri Galatasaray'ı manşete aldı! Gazete manşetleri

Spor gazeteleri manşetlerine Galatasaray'ı taşıdı. Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kupa Galatasaray'ın oldu. Gazeteler ise manşetlerini Galatasaray ile süsledi.

Yeni Şafak
09:05 - 27/05/2016 vendredi
Güncelleme: 06:12 - 27/05/2016 vendredi
Diğer

Spor gazeteleri manşetlerine Galatasaray'ı aldı. Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Galatasaray kupanın sahibi oldu. Kötü bir sezon geçirerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, kupayı kazanarak az da olsa taraftarını mutlu etti. İşte gazete manşetleri...





Yeni Şafak Gazetesi manşeti







MİLLİYET



-- Nusaybin'de 14 Mart'ta başlayan operasyonlar yüzde 80 tamamlandı. 25 PKK'lıdan sonra dün de 10'u kadın 42 PKK'lı daha teslim oldu.



-- Almanya, Hollanda ve Danimarka gibi Avrupa ülkelerinde binlerce mülteci sığınma başvurularının daha kolay kabul edilmesi için Hıristiyanlığa geçiyor.



-- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, tüketici hakem heyetlerine başvuruların her geçen gün arttığını belirterek, "2015'te yapılan başvuruların yüzde 94'ü tüketici lehine, yüzde 6'sı ise aleyhine olacak şekilde sonuçlandı" dedi.



-- Ziraat Bankası ile Avrupa Yatırım Bankası tarafından altına imza atılan 200 milyon euroluk kaynak anlaşmasının, 100 milyon euroluk ikinci dilimine ilişkin kredi anlaşması imzalandı.



-- Gaziantep'te bulunan laptop düzenekli patlayıcı Emniyet'i alarma geçirdi. Havalimanlarında laptopların "açma/kapama" yapılarak kontrol edilmesi üzerine büyük kuyruklar oluştu.



HÜRRİYET



-- IŞİD'in Suriye'deki merkezi Rakka'ya yönelik operasyonda PKK bağlantılı YPG güçleriyle Amerikalı askerler yan yana görüntülendi.



-- ABD'li savcı Bharara, Reza Zerrab'ın kefalet başvurusunun reddedilmesi için mahkemeye sunduğu delil dosyasına Zerrab'ın telefonundan indirilen fotoğrafları da koydu. Fotoğraflarda altın tabanca, otomatik silahlar, Zerrab'ın süper lüks yatı, jeti, denizaltısı, atları, külçe altınları ve paketlenmiş halde milyonlarca euro nakit göze çarpıyor.



-- Ekonomi yönetimi Şimşek ve Canikli arasında paylaştırıldı ama geçmiş hükümetler dönemindeki "ekonomik konularda genel koordinasyon" görevi bu sefer Başbakan Yardımcılarından birisine verilmedi.



-- Brent petrolün varil fiyatı bu yıl ilk kez 50 doları aştı. Petrol fiyatlarının yedi ayın zirvesini görmesiyle akaryakıt fiyatlarına zam bekleniyor.



-- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AB ile görüşmelerde netice alınmadığı takdirde Geri Kabul Anlaşması ile ilgili yasanın çıkmayacağına dair sözlerine AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Tehditler kullanabileceğiniz en iyi diplomatik araç değil, dolayısıyla bunları kullanmayı bırakmalı" dedi.



SABAH



-- MGK'nın 5.5 saatlik toplantısında Avrupalı müttefiklere "safınızı seçin" uyarısı geldi: PYD'nin Prag, Stockholm, Berlin ve Paris'te temsilcilik açmasına izin verilmesi dostlukla bağdaşmaz.



-- 2023'e kadar 110 milyar dolarlık yatırım öngörülen enerji sektöründe yol haritası belirlendi. Türkiye'nin dışa bağımlılığının azaltılması hedeflenirken, yerli ve yenilenebilir kaynaklar teşvik edilecek.



-- İTO, yeni havalimanının yakınlarına dev bir fuar alanı kurmak için harekete geçti. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "İGA ile görüşüyoruz. Fuar 500,000 metrekareden büyük olacak" dedi.



-- Çalışma Bakanlığı'nın 40 meslek için 26 Mayıs'a kadar mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğunun süresi, 384,000 çalışandan sadece 84,000'inin bu belgeyi alması üzerine 31 Aralık 2016 sonuna kadar uzatıldı.



-- Elektrikli otonun ilk 4.0 bataryası Yiğit Akü'den. Ankaralı Yiğit Akü, endüstri 4.0 teknolojilerini kullanarak akü ve lityum bataryası üretti, dünya patentini aldı.



HABERTÜRK



-- PKK'nın "hendekli özyönetim" hayali Sur, Cizre, Yüksekova, Silopi dahil 10'dan fazla noktada operasyonlarla çökertildi. En son Nusaybin'de iki günde 67 PKK'lı telim oldu.



-- 2008'de başlayan küresel ekonomik krizle tüm dünyadaki ek kanser ölümlerinin 500,000 daha artmış olabileceği bildiriliyor. Araştırmaya göre, 2008-2010 arasında sadece OECD ülkelerinde bu rakam 260,000.



-- Türkiye'nin notunu diğerlerinden düşük tutan Standard % Poor's, kısa süre önce görünümü negatiften durağana yükseltmişti. Son raporunda Türkiye'nin tüm gelişmelerden olumlu etkileneceği öngörüsü yaptı.



-- Sasa'nın yeni sahibi Erdemoğlu Holding Başkanı İbrahim Erdemoğlu, polyester elyaf sektöründe Çin'den sonra lider olmayı hedeflediklerini belirterek, "İhracatla birlikte cari açığın 350 milyon dolarını kapatacağız" dedi.



-- AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, başkanlığı da içeren anayasa değişikliği teklifi için "Meclis'e muhtemelen Temmuz'daki tatil sonrası gelecek" dedi.



Spor gazeteleri manşetlerine Galatasaray'ı taşıdı. Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kupa Galatasaray'ın oldu. Gazeteler ise manşetlerini Galatasaray ile süsledi.


#Spor
#Gazete manşetleri
#Gazete oku
il y a 8 ans