|

Survivor 2016 kim elendi? İşte bu hafta Survivor'dan elenen isim

Survivor'dan kim elendi? Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında bu hafta bir kişi daha adaya veda etti. Hangi yarışmacının elendiğini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Survivor'ın bu akşamki bölümünde yaşananları ve daha fazlasını buradan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
00:24 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 00:38 - 1/06/2016 Çarşamba
Diğer

Survivor 2016 kim elendi? Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında bu akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma programı Survivor'da bu hafta adaya bir kişi daha veda etti. Peki Survivor'dan elenen isim kim oldu? Eleme potasında bulunan Yunus Günçe, İbrahim Yattara ve Nagihan Karadere arasından bir kişi oylama sonucu ile adaya veda etti. Survivor'da bu akşam elenen isim Yattara oldu. İşte Survivor'dan son gelişmeler.



Survivor 2016'da bu hafta İbrahim Yattara adaya veda eden isim oldu


Survivor'da oynanan son dokunulmazlık oyununuda ünlüler takımı kaybedince Nagihan otomatikman eleme potasına girmiş oldu. Atakan'ın yaşadığı sağlık sorunundan dolayı dokunulmaz oluşu ve Yunus Günçe'nin bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmasıyla geriye yazılacak tek isim Nagihan kaldı. Ünlüler takımı yarınki SMS sonuçları öncesi 3 aday ile eleme konseyini yaşayacak. Semih, Yattara ve Nagihan arasında en düşük SMS'i alan yarışmacı adaya veda edecek.



Survivor'da ünlüler takımının eleme konseyinde Semih'e 3, Nagihan'a 1 oy çıktı ve eleme potasının birinci adayı Semih oldu. Yunus Günçe bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanarak bir isim söyleme hakkını elde etti. Yattara'nın adını söyleyen Yunus Günçe ikinci adayı belirlemiş oldu. Böylelikle ünlüler takımından Semih ve Yattara eleme potasına giren ilk isimler oldu..



Survivor'da Atakan, geçen hafta yaşadığı kaza sonucunda bu hafta dokunulmaz sayıldı. Atakan'ın durumunun ardından Yunus Günçe'nin de bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmasıyla 5 kişilik takımda eleme adayı olarak yazılabilecek 3 isim kaldı.



SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?


SURVİVOR'DA ELENMEYİ HAK EDEN KİŞİ DAMLA'YDI!


Karakter olarak gitmeyi hak eden biri vardı o da Damla'ydı. Performansa göre ise İbrahim gitmeyi hak ediyordu. Ada hayatında Damla'dan daha iyiydim. Damla geneldeşikayet eden, aç olan ve iş yapmaktan kaçan bir yarışmacıydı. Hala da öyledir. Damla'nın oyunlardaki perfomansı benden daha iyiydi, evet. Sporla uğraşan biri. Ama beceri ksımlarında çok başarılı değildi.



BİZİM TAKIMDA LİDER YOKTU


Bizim takımda lider olmadı. Bu yaşlarımızın eşit olmasından kaynaklanıyordu. İlk birkaç hafta İbrahim lider gibi davranıyordu ama sonradan fark etti ve kendini geri çekti.



Biz oyunu kuralına göre oynadık. Birbirini seven 5'li olarak kaldık ama birbirimizi söylemek zorundaydık. Bunlar yaşamamız gereken şeylerdi. Bu hafta ben çıktım, haftaya biri çıkacak. Artık beşimizden birinin gitmesi gerekiyordu.


SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?


Survivor 2016'da bu hafta üç isim elemeye kaldı. Dokunulmazlık yarışmasını 10-6 kaybeden Ünlüler'de konsey'de bir yarışmacının ismi söylendi. Yapılan oylama sonrası Semih'in adı eleme için söylendi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus bir isim daha söyledi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus, Yattara'nın adını söyledi. Peki Survivor 2016'da bu hafta kim elenedi sorusu cevabını buldu. Yattara gerçekleşen eleme gecesinde Survivor'a veda etti.



Survivor'da ikinci dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler'de bir isim daha elemeye kaldı. Atakan ve Yunus dokunulmaz olduğu için Survivor'da Ünlüler takımında elemeye kalan son isim Nagihan oldu.




SURVİVOR'DA ATAKAN İÇİN KARAR VERİLDİ: TÜRKİYE'YE DÖNSEN!


'Survivor 2016' yarışmasının doktoru Metin Kuş, oyun sırasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Atakan Arslan ile ilgili kararını açıkladı. Amerika ödül Oyunu sırasında geçirdiği kazanın ardından tedavisi hastanede yapılan Atakan Arslan hakkında karar verildi.



Sonuçları inceleyen Doktor Metin Kuş, "Heyecanlı mısın? Beklentin ne?" diye sordu. Atakan'ın yanıtı "İyiyim" oldu. Başarılı yarışmacı, "Türkiye'ye dönsen çok üzülür müsün?" sorusu karşısında ise "Üzülürüm tabii. Üzülmez miyim" karşılığını verdi. Bu sözler üzerine Kuş, "O zaman döndürmüyoruz seni" dedi.



SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI NAGİHAN BOMBASI


Survivor'dan elenen kadar SMS birincisi de bomba oldu. Semih Öztürk beklenirken SMS oy sıralamasında birinci olan Nagihan Karadere oldu. İşte 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması;



1. Nagihan Karadere



2. Semih Öztürk



3. İbrahim Yattara



SURVİVOR 29 MAYIS 2016 DOKUNULMAZLIK OYUNU


Survivor adasında bu hafta ilk dokunulmazlık oyunu 29 Mayıs 2016 tarihinde oynandı ve ünlüler takımı 10'a 6 ile kaybetti. Sağlık sorunu sebebiyle ilk oyunda yer alamayan Avatar Atakan dokunulmaz oldu. Bireysel dokunulmazlığı da sürpriz bir şekilde Yunus Günçe kazandı.



İbrahim Yattara kimdir


İbrahim Yattara, 3 Haziran 1980 doğumlu, futbolcudur. Aslen Gine'li olan İbrahimYattara; ülkesi Gine takımından olan San Garedi takımının alt yapısında futbol hayatına başladı. Oynadığı bu kulüpte 1998 yılında profesyonel olarak devam etti. Yattara; Athlético de Coléah'ta futbol oynadıktan sonra, 2000 yılında Royal Antwerp ile anlaşma imzaladı. Kariyerinde iyi bir yer edinmesini sağlayan Trabzonspor'a 2003 yılında 400dolar verilerek transfer edildi.



Trabzonspor'da istikrarını pek tutturamayan İbrahim Yattara; Trabzonspor'da TürkiyeKupası Şampiyonluğunu 2 kez yaşama şansı elde etti. 29 Ekim 2010 yılında Türkvatandaşlığına geçen Yattara; Trabzonspor kulübünde oynadığı dönemlerde 36 kez resmi maç yaptı. Oynadığı 30 maçta 15 kez asist yapan futbolcu; aynı sezonda beş gol atarak ligin asist kralı oldu. 2004 yılında gitmiş olduğu kamplardan geç dönmesi ve disiplinsiz hareket etmesi ile İbrahim Ege de olmak üzere kadro dışına çıkarıldı. Göze hitap eden bir futbol ile taraftarlar tarafından sevilen bir oyuncu olan Yattara; ''kara bela'' lakabını aldı. Kazandığı maçların sonunda kolbastı oynaması ile de dikkatleri çekti.



2010-2011 sezonu sonrası Trabzonspor ile sözleşmesi biten İbrahim Yattara; Arabistan takımı olan Al Shabab'a transfer oldu. 2012-2013 yılında Mersin İdman Yurdu ile bir yıllığına sözleşme imzaladı. Bu sayede Türkiye'ye tekrar gelen Yattara; 4 maç oynamış ancak sakatlık nedeniyle uzun zaman oynayamamıştır. Sonrasında 2013'ün Haziran ayında Belçika takımı La Louviere ile anlaşan İbrahim Yattara, 2015 senesinde de futbolu bırakmıştır. Acun Ilıcalı'nın�TV 8'de yayınladığı Survivor yarışmasında ünlülertakımına seçilen Yattara; sportif kişiliğini ve hayatta kalma mücadelesini bu yarışmada sevenlerine gösterecek.



Survivor'dan kim elendi? Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında bu hafta bir kişi daha adaya veda etti. Hangi yarışmacının elendiğini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Survivor'ın bu akşamki bölümünde yaşananları ve daha fazlasını buradan görebilirsiniz.


#Survivor
#Survivor kim elendi?
#Survivor elenen isim
#İbrahim yattara
8 yıl önce