|

Survivor'da Semih Serkay kavgası geceye damga vurdu!

Survivor'da Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü kavgası geceye damgasını vuran olay oldu. TV8 ekranlarından yayınlanan yarışma programının bu akşamki bölümünde Semih ile Serkay kavgası yaşandı. Acun Ilıcalı'nın da müdahale ettiği kavganın görüntüleri yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz. İşte Semih Serkay kavgasından son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:47 - 23/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 19:06 - 23/05/2016 Pazartesi
Diğer

Survivor'da Semih Serkay kavgası izleyenleri şaşırttı. Bu gece TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının 76. bölümünde Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü arasında kavga yaşandı. İki yarışmacı oyunun oynandığı sırada önce sözlü olarak daha sonra da birbirlerinin üzerine giderek kavga etti. Survivor'daki bu olaya Acun Ilıcalı anında müdahale ederek ortamı yumuşattı. Survivor Semih Serkay kavgasını izlemek isteyenler yayınlandıktan sonra buradan görebilirler. İşte son bölümden bilgiler.



Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam ediyorlar. Sonunda ikili kafa kafaya geliyor. Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara yetişiyor. Bu sırada Acun Ilıcalı'nın arka fonda sürekli 'sakin… sakin' diye bağırdığı duyuluyor.





Survivor 2016 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de... Survivor yeni bölümde tansiyon yükseliyor. Survivor'da sona yaklaşıldıkça artan gerilim nedeniyle sık sık tartışmalar yaşanıyor. Survivor son bölümde dokunulmazlık sembolünü aldıktan sonra sevinirken bayrağı Semih'e doğru atan Serkay'ın bu hareketi sonrası Semih de bayrağı atmış ve Efecan'a çarpmıştı. İkili arasında daha sonra bu konuda tartışma yaşanmıştı. Oyun sonrası söz alan Efecan konuya değindikten sonra Acun Ilıcalı, bu davranıştan en fazla yakınanın gönüllüler takımı olduğuna dikkat çekerek bu kez kıştırtıcı hareketi gönüllüler takımının yaptığını ve bu konuda bir tarafından haklı olduğunu söylemenin zor olduğunu söyledi. Survivor yeni bölümde de yine tartışma yaşanıyor. Bu kez fiziksel olarak da yanaşan yarışmacılar ortamı oldukça geriyor. Survivor yeni bölüm tanıtımında araya arkadaşlarının da ayırmak için dahil olduğu görüntüler kameralara yansıyor. Acun Ilıcalı'nın da müdahale ettiği tartışmanın perde arkasında neler yaşandı? Survivor yeni bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölümde eleme adayı kim oldu? Survivor yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar burada.





Semih Öztürk Kimdir ?


Semih Öztürk, aslen Bursalıdır. İstanbul'da yaşayan Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurtdışında Güney Fransa'da devam etti. Semih Öztürk, Paul Valery Üniversitesinde tiyatro okudu. 26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor.



Serkay Tütüncü Kimdir ?


Hırsı ile Survivor'da iddialı Serkay Tütüncü 7 Şubat 1991'de İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya geldi. Instagram sayfasında sıkça sevgilisinden paylaşımlarda bulunan Serkay Amatör olarak futbol oynamıştır.



Nagihan kural hatası yapınca diskalifiye oldu!


Ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.



Survivor 2016'da dünkü ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.



Kendine çok güvenen Nagihan yaptığı iki faulle kritik ödül oyununu takımına kaybettirdi. Nagihan oyun sonunda hata yapmasına rağmen kaybettiğini kabullenmeyip; “bana nazar değdi” diyerek herkesi şaşırttı.



Survivor'da Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü kavgası geceye damgasını vuran olay oldu. TV8 ekranlarından yayınlanan yarışma programının bu akşamki bölümünde Semih ile Serkay kavgası yaşandı. Acun Ilıcalı'nın da müdahale ettiği kavganın görüntüleri yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz. İşte Semih Serkay kavgasından son gelişmeler.


#Survivor
#Semih-Serkay kavgası
#Survivor son bölüm
#Semih öztürk
#Serkay tütüncü
8 yıl önce