|

Tekirdağ hava durumu - Aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkiledi

Tekirdağ hava durumu tahminlerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Tekirdağ'da aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde saat 15.00 sıralarında başlayan yağmur nedeni ile vatandaşlar otobüs duraklarına sığınarak ıslanmaktan kurtulmaya çalıştı. İşte Tekirdağ hava durumu ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
17:11 - 25/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:38 - 25/05/2016 Çarşamba

Tekirdağ hava durumu raporunu buradan öğrenebilirsiniz. Tekirdağ'da aniden bastıran yağmur nedeni ile vatandaşlar zor anlar yaşadı. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde etkili olan yağıştan kaçmak isteyen vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı. İşte Meteoroloji'den yapılan Tekirdağ hava durumu tahminleri ve detaylı bilgiler.



Tekirdağ'da bir anda başlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.



Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde saat 15.00 sıralarında aniden bastıran yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan kimi vatandaşlar otobüs duraklarında rehin kalırken, bazı vatandaşlar ise son anda belediye otobüslerine binerek rahat bir nefes aldı. Otobüs duraklarında sıkışan vatandaşlar, yağmur dindikten sonra yollarına devam etti.



için tıkla



Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeler


Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Malatya, Erzincan, Tunceli, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bilecik, Sakarya, Çankırı çevreleri ile Bursa'nın doğusu, Eskişehir'in kuzey, Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacağı, doğu kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor.



RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.



UYARILAR



KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bilecik, Sakarya, Çankırı çevreleri ile Bursa'nın doğusu, Eskişehir'in kuzey, Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) tedbirli ve dikkatli olması bekleniyor.





#Tekirdağ
#Hava durumu
#Yağış
8 yıl önce