|

UEFA Şampiyonlar Ligi öncesi Milano'da şüpheli paket paniği

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde Milano metrosunda tespit edilen şüpheli paket paniğe neden oldu. Milano Metrosundaki iki hatta kısa süreyle seferler durdu. UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesindeki son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. İşte detaylar.

Yeni Şafak
16:28 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:54 - 28/05/2016 Cumartesi

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde Milano metrosunda şüpheli paket kısa süreli paniğe neden oldu. Edinilen son bilgilere göre, bu akşam oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde Milano kent merkezindeki işlek metro istasyonun dış merdivenlerinde şüpheli bir paket bulundu. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi ve şüpheli paketi imha etmesi sonucu seferler kaldığı yerden devam etti. İşte İtalya'dan son gelişmeler.



Avrupa futbolunun en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam final maçına ev sahipliği yapacak İtalya'nın Milano kentinde bir metro durağındaki şüpheli paket, iki hatta seferlerin durmasına yol açtı.



La Gazzetta dello Sport'un haberine göre kent merkezindeki işlek metro istasyonu Cadorna'nın dış merdivenlerinde tespit edilen bir adet şüpheli paket nedeniyle sabah saatlerinde alarma geçildi.



M1 hattında Cairoli ile Pagano durakları arası, M2 hattında da Garibaldi ile Porta Genova istasyonları arasındaki seferler güvenlik gerekçesiyle durduruldu.



Milano şehir ulaşım merkezi ATM, durdurulan seferlerin yerine alternatif planları devreye sokarken, paketin etkisiz hale getirilip, güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesiyle duraklatılan metro hatlarında işleyiş kısa sürede normale döndü.



Milano'da bu akşam iki İspanyol takımı Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki final maçı öncesi, kentteki güvenlik önlemleri arttırılmış durumda.





Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi finali







#İtalya
#Milano
#Milano metrosu
#UEFA Şampiyonlar Ligi finali
#Şüpheli paket
8 yıl önce