|

Yazılı sonuçları ve not ortalaması e-Okul VBS’de! e-Okul giriş

Yazılı sonuçları ve not ortalamaları artık e-Okul VBS paneli üzerinden görülebiliyor. Okulların kapanmasına artık sayılı günler kala öğrenciler de veliler de yazılı ve sözlü sonuçlarını merak ediyorlar. Şimdiden tahmini takdir teşekkür hesaplaması yapan öğrenciler bir yandan da açıklanan sonuçları merak ediyorlar. Sizler de e-okul.meb.gov.tr üzerinden sorgulama yaparak yazılı sonuçlarınızı görebilir, not ortalamanızı alabilir ve takdir teşekkür hesaplaması gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni Şafak
11:27 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:31 - 30/05/2016 Pazartesi
Diğer

Yazılı sonuçları ve not ortalamaları artık e-Okul VBS üzerinden görülebiliyor. Öğrenciler açıklanan sonuçlar ile birlikte artık ortalama puanlarını görebilir ve devamında ise takdir teşekkür hesaplaması yapabilirler. Öğrenciler ile birlikte veliler de sorgulama yapabiliyor ve sonuçlara birkaç adımda ulaşabiliyorlar. Sizler de e-Okul VBS girişi yaparak yazılı sonuçlarınızı öğrenmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.




e-Okul uygulamasını mobil platformlardan da öğrenebilirsiniz.








Bu uygulama adresleri üzerinden e-Okul uygulamasını cihazlarınıza indirebilir ve sisteme rahatlıkla giriş yapabilirsiniz.



E Okul Mobil Uygulaması nedir?


E okul mobil uygulaması farklı işletim sistemlerine göre hazırlanmıştır. Bu açıdan kişilerin işletim sistemlerine göre uygulama marketlere giriş yaparak uygulamayı indirmesi gerekir. İndirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından e okul mobil uygulaması otomatik olarak cihazlara kurulacaktır. Kurulum işleminin bitmesi ile birlikte ise herhangi bir sorun yaşamadan giriş yapılarak bilgi sağlanabilir.



E okul mobil uygulaması aracılığıyla da yine öğrencilerin okuldaki tüm durumları hakkında bilgi sağlanacaktır. Özellikle ders notları bölümü yoğun bir kullanım alırken, veli ya da öğrencilerin ders notlarını takip etmek için e okul mobil uygulamasındaki notlar bölümünü de kullanabilir. E okul mobil uygulamasının kullanımından indirime işlemlerine kadar hiçbir bölümünde ücret istenmemektedir.



Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz bir şekilde kullanıma sunulan sistem sayesinde her zaman öğrencilerin takibinin yapılarak, okul hakkında bilgi alınması sağlanmıştır. Eğer sizler de akıllı cep telefonları ya da tablet kullanıyorsanız mobil uygulamayı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Belirli aralıklarla güncellemesi yapılan uygulamanın güncellemelerinin de takip edilerek gerektiği zamanlarda cihazlara yüklenmesi önemlidir. Böylece sorun yaşanmadan sistem sürekli kullanılabilir.


#e-Okul
#e-Okul VBS
#Takdir Teşekkür hesaplama
8 yıl önce