|

Paltolar kazaklardan çizmeler ayakkabıdan ucuz

Kar ve fırtınalı günler için tasarlanan kaban ve mantolar mağazalarda kazaklardan bile ucuza satılıyor. Yine bot ve çizmelerin fiyatı ayakkabı fiyatlarının da altında. Havalar iyice soğumadan bu fırsatı değerlendirin.

Ayşe Olgun
00:00 - 4/02/2007 Pazar
Güncelleme: 22:43 - 3/02/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Paltolar kazaklardan çizmeler ayakkabıdan ucuz
Paltolar kazaklardan çizmeler ayakkabıdan ucuz

Kış sezonu için hazırlanan kürkler ve içi yünlü paltolar havaların sıcak gitmesi yüzünden üreticinin elinde kaldı. Çözüm yolu arayan üreticiler ise çareyi büyük indirimlerde buldu. Mağazaları gezerken dikkat edin en büyük indirimler kalın kaban, manto ve çizmelere yönelik. Öyle ki 19 YTL'ye çok şık kalın yünlü kazaklar, 40 YTL'ye içi elyaflı kabanlar bulmak mümkün. Kazakların fiyatı bu kış gömleklerden bile ucuz. Çizme ve botlar ise 35 YTL'ye kadar düştü. Bir anlamda havaların iyi gitmesi kaban, palto, bot ve çizme fiyatlarını vurdu. Öyleyse manto ve çizme alacaksanız bu fırsatları kaçırmamak lazım.


KRUVAZE YAKA PALTO

Palto ve kabanlardaki modaya gelince, öncelikle ekoseli, içi ve yakası kürklü dizde biten modeller bu yılın gözdeleri arasında. Renk olarak gri, bej ve siyahın öne çıktığını görüyoruz. Havaların iyi gitmesi özellikle krem rengi paltoların satışlarını patlattı. Kaban ve mantolarda 60'lı ve 80'li yılların rüzgarı esiyor. Bebe yaka ve hafif çan kesimli uzun paltolarda 60'lı yılların havası var. Yine beli saran deri yada kumaş kemerler paltolara ayrı bir hava katıyor. Büyük iri renk düğmeler ve kruvaze kesimli yakalar dikkatimizi çekiyor. Ayrıca kadife, deri ve süetler bu yıl gözde kumaşlar arasında.

Ancak kilo sorunu olanlar dikkat! Alıveriş yaparken ekoseli ve belden kemerli modellerden uzak durun. Çan modeller yerine düz kesimli paltoları tercih edin. Özellikle siyah ve vücuta tam oturmayan ama dökümlü de olmayan modeller tam size göre. Boy sorunu olanlar belden kemerli palto yerine koyu renk ve diz altı tek parça paltoları tercih etmeli.


2008'DE BOTLAR BİLEKLERE İNECEK

Her sene bu mevsimde çizme ve botlar, ayakkabıların iki katına satılırdı. Ancak bu fiyatlar bu kış tam tersine döndü. Çizme ve bot fiyatları bugün ayakkabı fiyatlarının bile altında satılıyor. Bu fiyat farkını iyi değerlendirip uzun çizmeler alabilirsiniz. Dizaltı etek ya da pantolonlarla birlikte uzun çizmeler giyebilirsiniz. Ancak unutmayın önümüzdeki kış bilekteki botlar daha çok rağbet görecek.


VİTRİNDEKİLER
Tatil Kanyon'da farklı

Yarıyıl tatiliyle birlikte Kanyon'da birbirinden eğlenceli aktiviteler başladı. 4-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul Modern ile 12.00-17.00 saatleri arasında, B2 katında yapılacak birbirinden eğlenceli etkinlikler minikleri bekliyor. Ayrıca sevimli mi sevimli "kurbağa atkıları" Kanyon'da hediye olarak veriliyor. Kanyon'daki herhangi bir mağazadan yapacağınız 50 YTL ve üzerindeki her alışverişinizde bu kurbağa atkılara sahip olabilirsiniz.

Gömlekte Thomas Pink farkı

Dünyanın tanıdığı İngiliz gömlek markası Thomas Pink, sevdiğine özel olduğunu hissettirmek isteyenleri davet ediyor. Dokunma hissi uyandıran gömlekler, kalpli ve fil desenli kravatlar, sempatik aksesuvarlar, renkli atkılar, yumuşacık çoraplar Thomas Pink kalitesi ve ayrıcalığıyla birarada. Ayrıca ürünler yüzde 50 indirimde.

Boss Hugo Boss göz dolduruyor

Kadın ve erkek giyimine yön veren, şık tasarımlarıyla ilgi ve beğeni toplayan Boss Hugo Boss, yeni sezon koleksiyonundan zarif takımları ve gece elbiseleriyle dikkat çekiyor. Yeni koleksiyonun birbirinden iddialı ayakkabıları, çantaları, kemerleri, cüzdanları göz dolduruyor.

Network'da romantizm rüzgarı

Minimalist çizgilerin hakim olduğu NetWork koleksiyonu göz kamaştırıyor. Şifon, ipek, saten ve jarse elbiselerin göz aldığı koleksiyonda özel günler için hazırlanan kıyafetlerde kırmızı ve siyah renkler hakim. Tek parça gece elbiselerinin yanında şık kombinler oluşturma imkanı sağlayan ipek bluzlar dikkat çekiyor. NetWork erkek koleksiyonunda ise, acı kahveden açığa doğru geçişler göze çarpıyor. Sevdiklerinize hediye alacaksanız Network koleksiyonunu mutlaka bir göz atın.


17 yıl önce