|

Tek parti dönemi artık geride kaldı

CHP''li meclis üyesinin ''Ezanı duyamayan kasetten dinlesin'' sözlerine tepki gösteren Başbakan Yardımcısı İşler, ''Bu ülke semaları 18 yıl ezana hasret kaldı. Ama o günler geride kaldı'' dedi

Aa
00:00 - 12/01/2014 Pazar
Güncelleme: 21:25 - 11/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Tek parti dönemi artık geride kaldı
Tek parti dönemi artık geride kaldı

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Çubuk AK Parti İlçe Başkanlığı''na yaptığı ziyarette gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Gazetecilerin, İstanbul''un Beylikdüzü Belediye Meclisi''nde CHP''li meclis üyesinin, vatandaşların dini inançlarıyla adeta alay ederek ''Ezanı duyamayan kasetten dinlesin'' önerisini sorduğu İşler, ''Tek parti döneminde 18 yıl bu ülke semaları ezana hasret kaldı. Herhalde bu hususu gündeme getiren belediye meclisi üyesi o eski günleri hatırlıyor. Ezanları bu ülkenin semalarından dindirmek istiyorlar. Ama o günler artık geride kaldı. Bu millet onlara cezasını keser. Bu ülkenin semalarından ezan sesi hiçbir zaman eksik olmayacak ve ay yıldızlı bayrağımız da her zaman dalgalanacak'' cevabını verdi.

HEPİMİZ KAYBEDERİZ

İşler, hükümete yönelik operasyona dikkati çekere, herkesin birlikte olması gerektiğini belirtti. İşler, ''Eğer bu operasyon, bu kirli oyunlar tutarsa kaybeden sadece biz olmayız. Türkiye kaybedecektir, hepimiz kaybedeceğiz'' diye konuştu.

10 yıl önce
default-profile-img